Alla dessa tankar...

Japp det bara snurrar runt i huvudet på en.. vet att alla människor inte kan va likadant skapta. Va på ultraljud igår och barnmorskan sa att allt såg bra ut. Men bebis ligger i säte, dock har den ju tid på sig att vända sig vilket vi hoppas på!! Annars blir jag skickad till bb där dom ska försöka hjälpa bebis att vända sig. Sen va huvudet 6mm mindre än genomsnittet i vår vecka.. Kommer få en Conehead.. :(( Detta är det som stör mig.. Visst alla mått kan ju inte va lika men tänk om ja sabbat bebis med min migränmedicin.. Därför den inte växt som den ska runt huvudet.. Men barnmorskan sa att det va ingen fara och då får man tro på de, det är ju dom som vet bäst sägs de...
Bebis ville dock inte visa sitt ansikte igår ligger och täcker det med både händer och fötter. Vig liten rackare. Den ligger tydligen som ett v just nu.. rumpan ner och allt annat upp.. Tyckte inte detta Ul va lika roligt som förra för här såg man inte så mycket, tydligen just för att huvudet ligger upp. Är visst svårare och se då.

I måndags va ja på vattengympa och guuuuuud va skönt de va!! Gympa i ca 25 min sen efter det avslappning och andning i ca 30.. Underbart!! Och så lätt man är i vattnet. När man sen går upp för stegen och tillslut landar på marken så blir man den där betongklumpen igen :( .

Har påskpyntat idag. Går ju kanonbra när man har en katt som ska hjälpa till!! Lägger ut fjädrar på bordet som ska upp i riset. Smulan e snabbt där och hugger tag i ALLA fjädrarna och drar ner under bordet. Får tag i dom och sen sitter hon snällt och tittar medans ja sätter i dom i riset. Öppnar sista påsen och eftersom hon varit så duktig så lägger ja dom på bordet dom med. Då blir det rallyfart på katten. Snabbt snor hon åt sig en och springer i rasande fart ner i källaren och gömmer sig... Såg jäkligt kul ut!!! Så av den vita färgen saknas änsålänge 1 fjäder ;-)) Hehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback