Jonas semester slut!!

Länge sedan den här bloggen uppdaterades så det är väl på tiden. Har hänt en hel del!! Dator & tv har blivit nerflyttade till källaren vilket innebär att vi kunnat börja på Elins rum och det är dessutom klart!! Ja lite detaljer som inte e på plats så ja har inget kort på det än men ja lovar att det kommer är så grymt nöjd med de!! Cremegula väggar och en rosa fondvägg... Sen pricken över i:et är nalle puh bården!!! Såååå fint!!! Och Elin hälsar också att hon är väldigt nöjd!!

Sen har staketet kommit upp.. Jonas fick väl lite panik att han inte skulle hinna med det på semestern men vi fick ju hyfsat väder ons, tors, fredag så då kom det på plats och fint blev de!! Så lite som gör de... nu tror man ju att man e osynlig på framsidan och skulle myckeväl kunna sitta där å fika... Sen e ju inte katten så smart heller (vilket vi e glada för...) trots att staketet lyfter från marken så att hon skulle kunna springa under så ställer hon sig bara och tittar mellan ribborna.. :))

Elin har haft pyjamasparty hos mormor och morfar igår för att Jonas och jag va på fest.. Usch det gick bra och lämna henne ibörjan men nu när hon börjar bli mammig så e de så svårt!! Lilla pyret!! Ska strax springa bort och hämta hem henne, lite tomt i sängen utan henne.. fast Jonas tycker nog att det är skönt för hon brukar sparka honom i huvudet på morgonen... och idag e kanske inte det så lyckat.. hehe.. tror att han redan har lite skallebank...

På torsdag är det dax för första vaccinationen för Elin.. usch inget kul!! Har laddat med alvedon så ja e förbered om hon skulle bli sjuk av de!! Och sen på eftermiddagen så ska några kilo försvinna från mig.... Ska nämligen på fotvårdsbehandling!!! Och när hon filat klart mina fötter så har ja säkert gått ner lite kilo :)) Hehe... Ska bli så skönt!!!

Nä nu längtar ja efter mitt lilla hjärta så det blir mer skriva en annan dag... Ska försöka bättra mig igen ;)

image42
Så snyggt!!!

image44
Så skönt å sova middag i eget rum....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback