Gubbar å gummor å grisar å stjärnor å.......

Full rulle på julstöket!! Så mysigt å huset doftar så gott!! Idag skulle Jonas varit ledig halva dagen men nåt pucko på hans jobb kunde tydligen inte hålla sig frisk *hehe* :P Så pepparkaksbak har det hunnit med och blivit idag men inte mycket mer.. hade ju hoppats på lussebullar å mjuk pepparkaka oxå... Tyvärr så mådde nog Elin inte riktigt hundra så hennes första pepparkaksbak blev en utkavling å en pyttesmakbit av degen.... Sen blev det välling och sängen för henne. Men imorgon så blir det massa bak igen.. bröd i mängder och sen givetvis lussebukkar och mjuk pepparkaka som inte hanns med idag :))
Visst e de lite stressigt med jul, men ja måste erkänna att ja förstår mig inte på folk som inte ser tjusningen i det hela! Tänk när man sitter där på julafton och bara vräker i sig mat och har de gott, så skönt de e och bara slappa och umgås!!!

Att slå in julklappar är en stress i sig.. specillet när man har 2 st hjälpredor... En som vill ha pappret (Elin) och en som vill ha snöret (Smulan).. hehe efter några omgångar av trasigt papper och söndertuggat snöre så ger man upp och inser att detta får man göra när man e själv!! Men dom 2 har väldigt roligt ihop.. just nu är dom på samma nivå.. båda ska ha allt i munnen och om inte så ska man putta och dra i de... hehe..

Ååå just de höll på att glömma jag har fått ny mobil :) riktig snygging!! Kolla
här. Alltid kul med ny mobil, nu e saken den bara att jag ville ha en nokia eftersom jag e mest hemma i den menyn (går vilse i sonyericssons) men dom har ändrat menyn på nokia för att det ska vara mer stilfullt antar ja.. så nu e ja vilse ändå..

Ha en skön lussedag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback