Ett år går såååååå snabbt!!

Japp för ett år sedan så satt ja hos frisören ihop med Lotta, Johanna och Josefin. Helt sjukt va tiden går. Då va man lite smått nervös, dock inte lika nervös som min kära make. Han hade varit coollugn hela tiden innan men på dagen d så va de han som va den som tog över det nervösa. Skönt!! Hehe. Underbar dag va de iaf och för att inte tala om resan till Sorrento efteråt... gud va man längtar tillbaka. 2 veckor av bara lyx å superduper god mat, vilket märktes när vi kom hem, de man lyckats gå ner innan bröllopet hade man lätt gått upp och lite till..

Idag ska vi lämna Elin till mormor och morfar sen får vi väl se vart vi ska ta vägen. Tanken va en rundtur i skåne med picknick och mys, men vi får väl se vad väderet tillåter.. Kanske blir de en mysig lunch och bio istället!! Dregla lite över kapten jack sparrow.. hehe..

Elin hon växer och frodas. Imorgon e de dax för bvc igen så då får vi väl se vad hon säger men gumman hon mår bra som sagt och sover från kl 23 till ca kl 6 så de e så underbart och nu på helgerna så tar jonas henne så ja kan få sova lite.. han har sina sidor ;))
Elin har nu kommit på hur hon kan rulla över på sidan.. Häftigt och hur snabbt hon gör framsteg.. hon har dock inte kommit på hur hon ska rulla tillbaka till ryggläge igen..


Underbara Sorrento, fast denna bilden e tagen på capri..
image20


Denna bilden tycker ja e så cool.. Duktig hund som kan skriva och dessutom på engelska.. :)
image19

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback