Ugha.. v 33 redan..

Japp satt och räknade lite och kom fram till att vi redan är i graviditetsvecka 33. De e ju snart dax och packa väskan!! Och ja e inte de minsta redo för detta.. Har nog fortfarande inte riktigt fattat att det inte längre bara kommer till att vara Jonas och jag utan vi kommer till att ha en annan liten skit och ta hand om med. Klart man längtar men de känns helt plötsligt som om tiden gärna får stå still en liten stund :)

För er som jag inte redan berättat det för så har jag nu jobbat min sista dag på läääänge!! Blivit sjukskriven igen för huvudet till den 15 april och igår ringde dom från Fk och sa att havandeskapspenningen va beviljad från den 1 april... så den kommer träda ikraft direkt efter sjukskrivningen alltså den 16 april till den 10 maj, sen får man ju allt snällt ta av sina föräldradagar... hmmm...

Jonas jobbar sin näst sista dag i Hässleholm idag. Han ska på kurs ons och tors så på fredag slutar han. Undrar om han ska fira det med att jobba över en timme eller två.. Han e otrolig. Verkar som om han tror att Erik Olsson komer till att tacka honom en dag, men det tror inte ja... Han har jobbat över massa timmar som han inte får nåt för.. Så e han ju så dum att han tycker att 2 dagar ledigt skulle kompensera det hela... Kan det ju knappast göra när man jobbat över närmare 30 timmar...  Och nu har han bara fått en dag dessutom... Jaja de e hans bekymmer men det retar mig ändå lite att man bjuder posten på en massa timmar man får ju knappast nåt tillbaka..

Helgen va lugnt och fridfull. Va hos Johan och Marina i fredags occh åt gott. Första grillat sen vi va hos Richard och Åsa på trettonafton... Himla gott och trevligt! Skönt och komma ut lite bland folk.. Får väl erkänna att det är lätt och stänga in sig när man e stor som ett hus och trött som få... Men snart e de slut på de hoppas ja! Lite tråkigt och bara sitta hemma och glo på tv varje helg.. iaf nu när solen tittar fram igen :) I lördags började vi på nästa rum ikällaren. Sakta Sakta går de framåt!! Och i söndags så bytte Mams och Paps fönster på ovanvåningen och efter det va det grillat där med. MUMS!!

Idag är det tänkt att det ska bli målning av dörrfoder i källaren, handling och bakning.. Och orkar ja med så kanske jag fixar lite i trädgården me.. Vi får se!! Ha de gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback