Igår va en såndär dag...

...när allt verkade stämma. Började med att lillan tog ett första steg utan att hålla sig i något och sen ringde en kompis (tänker inte berätta vem..) och berättade att hon väntade barn!! Wiiiiiiiiiiieeeee!! Vilken förmiddag!!! Dessutom lyckades lillan sova lite på förmiddagen innan vi skulle på babycaféet.. (Vet inte om de någonsin har hänt innan...) Sen rullade de på.. visste inte vad ja skulle ha till middag.. vips så hittade ja ett recept i ett reklamblad som ja kunde testa.. Jonas va glad när han kom hem.. (inte vanligt de heller :P.. hehe)
Sen ringde vi om värmepump.. han vi ville ha kunde komma och titta redan på kvällen och där kom bakslaget... Vi som trodde att vi hade 10 cm olja kvar visade sig att den va slut.. Inte konstigt att det va råkallt i huset under dagen.
Sen fyllde Tobbe på lite disel och sen fick vi inte igång pannan (ja undrade läääänge hur min perfekta dag kunde sluta såhär..) Men vaktmästare paps kom och tittade och rensade på sot sen funkar den igen.. :))

Så egentligen va den kanske en vanlig dag.. bara de att ja blev på glatt humör efter ett glatt besked!! Alltid kul med bebisar =)) Fast ja själv är rätt nöjd ett tag framöver..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback