Ojdå igen...

Hemskt va tiden springer fram och jag ja jag hinner inte riktigt med, men de e väl så livet ska vara... Har äntligen blivit färdig pyntade och köttbullarna är gjorda..

...Årliga julfesten hos Thomas har varit och ack va skoj!!! Ja hade ju chaffis och japp.. för en gångs skull så drack Annika nåååågra snapsar förmycket, men ja mådde inte dåligt - dock va ja fortfarande onykter när ja vaknade och det är kanske inget gott tecken =) Men ja hade verkligen skitkul och det tror ja alla hade. Tyvärr ligger kameran där uppe och jag är för lat för att hämta, men under julen lovar ja att det ska komma in några bilder.. om där e några som e bloggvänliga :P

Elin är väldans tankfull över alla tomtar men igår va hon med och klädde granen och fick sätta stjärnan på toppen - de va toppen. Kan även rekommendera plastkulor om ni inte har de... Toppen för en familj med både katt och barn!!

Julkort kan ja spy på, men imorgon är det dags igen så de e väl bara å ta den lilla röda och styra kosan mot Hörby igen... Suck!! Men snart e de JUL!! Wiiiiieee!!

Kram å haj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback