Prosit!!

Lillan är förkyld. Denna gången värre än hon va förra.. då kanske de bara va lite snuva, men nu.. hosta, tårar och snor!! Massa snor!! Men inte lider hon för de.. busar värre an vanligt tycker ja. Hon har ju kommit på det här med att krypa nu och att resa sig mat ALLT!!! Kul men ojoj.. motion för hennes kära mor :P
Igår hade vi besök av Nettan och Hanna. Så kul å ses!! Sjukt man bor inte mer än en timme ifrån varandra, men det känns som världens ände.. så skärpning på oss där!! Hanna.. en bestämd liten tös för att vara 2år.. Elin håller på att köra på henne med gåstolen.. då spänner Hanna blicken på Elin och säger - AKTA HANNA!! Haha.. sen råkade hon trilla av gungan och inte va de hennes fel... NÄÄÄ.. de va mammas fel!! Mamma kasta Hanna... =)) Kul när man ser hur dom utvecklas. Nog för att ja tycker de går snabbt som det gör, men visst längtar ja efter att Elin ska börja prata och visa vad hon vill hon med..

Idag har vi varit och tittat på Jonas när han spela träningsmatch. Så fint väder och lillan kröp på gräset för första gången.. vet va ni tänker.. GRÄSFLÄCKAR!! Japp massa och massa smuts!! Men det älskar vi i denna familjen. Här ska vi bli smutsiga när vi leker!! De hör liksom till!! :))

Lite bilder från mobilen kan ja nu bjuda på.. För visst e de typiskt att man aldrig har kameran med när man vill.. Men som min käre bror sagt.. visst har du kamera med dig.. du har väl mobilen?? Ja de har ja ju =))

image94

image95

image96


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback