Staken e uppe!

Japp nu lysser de så fint i alla våra fönster!! Åh de e så mysigt!!! Men tomtar, bock och allt annat julpynt får fortfarande ligga å sova lite i lådorna.. 2 veckor till iaf... Elin va hemma hos mormor när vi satte upp stakar å stjärnor. När hon sen kom hem igen så va det mycket oooooooooo å aaaaa å titta da.... =)) Tänk va hon då kommer tycka och tänka när det andra kommer på plats!!

Har möblerat om i stora rummet... och köpte nya gardiner igår.. ojojoj va de blev fint!! Saknas lite skåp nu bara så presentkort på IKEA.. ja tack snälla tomten!!! =))

Helgen vet vi väl inte riktigt va den bjuder på men planen är att vi på söndag ska åka till julmarknaden på Tivoli. Sen på måndag så är jag ledig igen.. så kanske lite beställningsjobb av tomten ska uträttas då, men men vi får se... allt kan hända!!!

Nu ska ja krypa ner i min sköna sköna säng å titta på nån film... köpte mama mia igår.. den kanske.. eller nån annan.. vet inte vad jag e sugen på att somna till idag... Tjing tjing!!!

Lite bilder från i lördags...


Lite bilder...
Ännu mera snö =)

Yes!! Mera snö mera snö... Lite iaf. Stora snöflingor seglade ner från skyn lagom tills jag skulle åka hem från jobbet.. Gud va de e vackert! Ja blir så glad och lycklig av snö.. när de inte e slask å skit för då e de bara jobbigt..

Helgen gick fort! Lördagen åkte först jag och mamsen till Nova..Skulle byta en glaskula som jag hade köpt i torsdags och när vi kom hem va den alldeles trasig.. SÅ GLAD MAN BLIR DÅ!!! NAJNAJ!! Iaf så löste sig de utan bekymmer så jag har nu en ny fin glaskula med tomtar i som bara längtar efter att få bli upphängda i nåt fönster!! Passade på att fynda ett halsband till kvällen med när vi nu ändå va iväg.. På kvällen va det ju fest med posten och ack va skoj!! Knäppgökar hela bunten!! Inte en enda människa som e normal.. hur gött e inte de?! Lyckades tom bugga några steg me Jonas utan att han blev sur.. ovanligt men sant!!

Söndagen va väääldigt stillsam och lugn.. och idag är ja åter på postanstalten... en sak att fundera på varför man förr kallade det för just så... va de en anstalt där man omhändertog dårfinkar eller vad?! hmm...

Snöööö!! Tjiho!

Ja äntligen första snön ligger på marken och.. den ligger verkligen kvar! Åt frukost sen snabbt som attans på med kläderna och ut!!!! Elin va lite misstänksam till en början, men likt sin mor så tror jag att hon kommer till att älska snön... Längtar bara efter att få se Elin på ett par skidor för första gången.. men de får väl dröja nåt år till.. kanske när hon e 3-4... Efter snöturen så e de givetvis obligatoriskt men kanelbullar och varm oboy!!! Åh va de e mysigt.. Dock lite deprimerande att jag börjar jobba igen på måndag, men men that´s life...

En glad nyhet till är att Elin kom in på dagiset som ligger på våran gata!! Så nu slipper vi oroa oss för de. Den 12 januari börjar livets allvar för henne med och slutar inte förräns hon går i pension.. Rätt sorgligt när man tänker så, men de e ju faktiskt så det är!!

Nä nu ska jag köra och handla.. Idag blir det sydasiatisk mat.. Vi köper kokboken som medföljer expressen/kvällsposten varje vecka och sen på fredagen så ska det tillagas en rätt ur boken... Nu va detta ju Jonas ide egentligen, men hitintills så har det varit JÄTTEkrångliga recept så han klarar inte av dom.. Vi skulle ta varannan vecka men just nu ligger ja på 3+ och Jonas på 0... får se till våren vad slutställningen blir.. låt mig säga att jag tror att jag vinner överlägset =))

Nytt utseende..

Mja ja håller på och fixa och trixa lite med mallen för bloggen.. tyckte de va dags att den fick ett nytt, personligare utseende. Så ha tålamod! Kan hända att de blir lite tokigheter på vägen till den perfekta bloggen :P hehe!

Jaha..

Va de här bloggen fanns =) Nädå inte hjärnsläpp, bara fullt upp konstant känns de som. Å de e ju trevligt!! Eller ja ibland iaf =) När man på kvällen landar på kudden och tänker att "då va de gjort" - då e de skönt!!

Lillan mår toppen.. hon har nu 5.. snart 6 tänder. Fyra fram och en kindtand och en andra kindtand på väg känns det som. Hon växer för varje dag. Lär sig nya ord, nya hyss, nya sätt att irritera mor och far på.. jodå hon e uppfinnigsrik!! Hon är en helt underbar liten fillur (jaja ja vet.. alla säger så om sina barn, men nu har ja ju bara Elin och jämföra med och jag tror inte att nåt barn kommer i närheten av henne :P) hon diskar, moppar golv, torkar av bord, torkar upp efter sig, smörjer våra ben me lotion (kanhända att några byxor e ivägen men då får man skylla sig själv), lagar mat, läser tidning, plockar av diskmaskin.... ja ja kan fortsätta i oändlighet känns det som!!! Som sagt hon växer och mår bra.

Vi mår oxå bra.. Jonas är lycklig över nya expasionen till WOW...(jaja ja gillar de me, men han e NÖRD.. inte ja!!) Jag har haft semester i 2 veckor och oj vad snabbt tiden går! Börjar jobba på måndag igen. På lördag ska vi till Jägers med jobbet ska bli riktigt riktigt skoj!! Med sjuka personer blir det en sjuk kväll och en sjuk kväll är en grym kväll i mina ögon!

Måste givetvis oxå säga GRATTIS till Nettan & Niklas som blivit föräldrar för 2a gången till en liten Tova!! Hipp hurra!!

Jahapp de va nog de för denna gången skulle ja tro... Kommer inte på mer just nu iaf!!