Jaha..

Va de här bloggen fanns =) Nädå inte hjärnsläpp, bara fullt upp konstant känns de som. Å de e ju trevligt!! Eller ja ibland iaf =) När man på kvällen landar på kudden och tänker att "då va de gjort" - då e de skönt!!

Lillan mår toppen.. hon har nu 5.. snart 6 tänder. Fyra fram och en kindtand och en andra kindtand på väg känns det som. Hon växer för varje dag. Lär sig nya ord, nya hyss, nya sätt att irritera mor och far på.. jodå hon e uppfinnigsrik!! Hon är en helt underbar liten fillur (jaja ja vet.. alla säger så om sina barn, men nu har ja ju bara Elin och jämföra med och jag tror inte att nåt barn kommer i närheten av henne :P) hon diskar, moppar golv, torkar av bord, torkar upp efter sig, smörjer våra ben me lotion (kanhända att några byxor e ivägen men då får man skylla sig själv), lagar mat, läser tidning, plockar av diskmaskin.... ja ja kan fortsätta i oändlighet känns det som!!! Som sagt hon växer och mår bra.

Vi mår oxå bra.. Jonas är lycklig över nya expasionen till WOW...(jaja ja gillar de me, men han e NÖRD.. inte ja!!) Jag har haft semester i 2 veckor och oj vad snabbt tiden går! Börjar jobba på måndag igen. På lördag ska vi till Jägers med jobbet ska bli riktigt riktigt skoj!! Med sjuka personer blir det en sjuk kväll och en sjuk kväll är en grym kväll i mina ögon!

Måste givetvis oxå säga GRATTIS till Nettan & Niklas som blivit föräldrar för 2a gången till en liten Tova!! Hipp hurra!!

Jahapp de va nog de för denna gången skulle ja tro... Kommer inte på mer just nu iaf!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback