Löööövlie...

Imorgon är det så dags för oss att få oss ett eller flera goda skratt när vi ska bege oss in till Malmö å kolla på standup. Jonas fick detta av mig i 30års present och det är bla underbara Björn Gustavsson och med sig har han Özz, Måns och Soran... Kan de bli annat än super?! Å på detta har jag idag bokat hotell till oss!! Åh va jag längtar tills imorgon!! Och på söndag.. då ska de njutas av hotellfrukost innan vi ska dra ner till Skurup och titta på Jacob när han spelar cup!!

Ha en underbar helg - för DE SKA VI HA!!!!! =)))

Lääängesen sist...

Har verklilgen varit fullt upp varje dag istort sett.. jobba, trädgård, jobba, trädgård... osv.. men nu verkar vi fått ordning på det mesta.. jordgubbarna som ska flyttas bara och garaget är städat, dock ej målat som vi hoppats på att hinna med men vi får se hur de blir me den saken.. viktigare och få in trädgårdsmöblerna nu känns de som..
Nästa vecka är det äntligen dags för Ullaredstrippen... åh va ja längtar. Åker upp lördag och bor i stuga tills på sön.. Mams, Tobbe, Martina, Richard, Johanna och Jacob ska också me... så mysigt så!!!

Jacob har förresten börjat träna med HIF... Lite stolt som gudmor och faster får man ändå va åt de!! =))

Elin har varit lite anti babysimmet till en början, men nu verkar de ha släppt... sist nu så plaska och skvätte hon så de stod härliga till. Hon kom till och med på hur hon kunde sprattla med benen så hon snurra runt... så underbart å äntligen få se det som vi vetat hela tiden... att hon älskar vatten!!! Tom så Jonas tyckte att de va värt å missa Kalmar-IFK för.. haha!!

Lite bilder sen får ja väl gå och duka fram frukost till mina sömntutor....


Tuffast i stan!


Dejt...


Dejten har kommit ett steg längre..