Vår trädgård

har länge sett ut som en röra, men så äntligen börjar vi få lite ordning på den... Eller nja men vi har iaf sått gräs på vänstra halvan.. högra hinns nog inte med innan vintern men iaf!!! Blir hur bra som helst!!!

Bilder kommer när (om) gräset växer upp så kan ni se hur otroligt snyggt de blir!! Nu hoppas vi på en riktigt fin helg med massa trädgårdsjobb och på söndag blir det en liten loppistur igen =))) FYNDA FYNDA!!!

Nä nu vankas de hemlagad pizza och ett glas rött!! Eller cola... hmmm.... tufft val... får se va de blir!!!

Ha en skön helg!!!

Hösten

innebär att det är dags för alla serier att starta upp igen... Idag så kan ja nu "avslöja" att onsdagskvällarna härmed är bokade till min ullegullsuperduperfavis Persbrandt och serien "Oskyldigt dömd".. Inte dum alls faktiskt!! Får väl se om ja kan dra me Jonte på bio oxå.. men då e de väl först Arn vi ska se, men annars skulle ja ju kunna tänka mig Maria Larssons eviga ögonblick.... Men vem vet.. kanske är det barnvagnsbio nästa onsdag på den.. å då kanske man kan passa på :P Har ju nämligen SEMESTER 3 dagar nästa vecka!!! Wiiiiiiieho!!

För er som vill...

så har ja nu startat en blogg där ja kommer skriva om böcker och filmer som vi sett/läst/lyssnat på..

Känner att ja ibland efter att ha läst en bok måste skriva av mig.. så det finns risk för att de blir en hel del goja men för den som vill kan ni kika in på

http://familjenohrling.blogg.se/bokafilm

Lite roligt =))

Sitter vid matbordet och sitter å prövar Elin som vi brukar göra.... "Var e Far?" "Var e Mor?" sen fortsätter vi me lampa, Elin osv.... Sist så frågar Jonas Elin "Var e mamma?" Elin funderar ett tag sen pekar hon glatt på bananen.. å säger maaaaaaaam.... Haha!!

Å de e rätt... hon kallar bananen mam å nån mamma vet hon inte va de e.. Vi säger ju far å mor :P Gullunge!!


Page 47...

Gud va man kan reta sig!!
Igår tittade vi på National treasure 2..  Jättebra film..
Men vad stod på page 47??? Nån som kan berätta... grrrr.....


Annars e allt toppen.. eller nja.. Jonas å lillan e lite krasliga men ja mår bra =))