Ska ja ge mig på de igen?

Ja de  e väl lika bra....skönt å kunna spy ur sig lite skit om inte annat... Livet rullar på.. kunde varit bättre, men de känns iaf som om de äntligen är på rätt väg igen!! Tack vare underbara vänner som man kan prata av sig med!! Tack underbara ni!! =))

Våren e ju här!! Så underbart härligt!! Njuter varje dag - vill inte gå in, men vem skulle då städa å laga mat om ja höll mig ute... Ja ja vet.. Så klart Jonas vem annars.. men det funkar så här - Jonas städar sen städar ja efteråt för att ja inte e riktigt nöjd.. jo ja vet - sjukligt!! Men de e så ja funkar så ja får skylla mig själv!!!

Lillan älskar att vara på dagis!! Hon packar ner snutte å napp i ryggsäcken så fort hon vaknar på morgonen å sen pussar hon å kramar en innan man går från dagis å hon glatt springer in till dom andra!! Behöver ja berätta att de e underbart me en så duktig dotter!! Å att dagispersonalen sen berömmer henne för både de ena å de andra gör att man bli äckligt stolt!!!! Vi har världens bästa dotter!!! =))) Fast man tycker att hon e asjobbig när hon gnäller... nångång ibland....

Semestern är godkänd.. det blir v 28-31 för vår del... det som är planerat är att vi ska till Kolmården... annars så hoppas vi väl kanske kunna bygga vårt efterlängtade soldäck.. å sen hoppas hoppas Frun på en utlandsresa till hösten.. men de får vi se hur de blir me den saken.. men ja VIIIILLLLL till Rom!!! E de nån som missat de?!?! Har ja inte varit där innan ja fyller 30 så skicka mig dit!! Lägg ihopa å sätt mig på ett plan!!! Eller 40 om de passar bättre för er....men de e ju sjuuukt länge kvar...till 40 då... 30 är ruskigt nära...
Men en resa till solen i höst skulle inte sitta helt fel de heller.. ja e inte så kräsen egentligen....... bara där finns italienare.. Hahahahahahaha!!!!

Jonas är magsjuk... han orkade inte med en förlust igår för blåvitt mot det grymma underbara vackra HIF!!!!!! Kul e fel uttryck, men Jonas är sällan sjuk å nu e han verkligen sjuk!!! Han har bara legat i sängen hela dagen (säger han iaf) å inte orkat sitta vid datorn... då E han sjuk!!! Tror han har feber me, men han vägrar ta den.. å ja kan inte tvinga...

Lördagen va de spänning på hög nivå i  lilla Bjärsjölagård... en av de senildementa mittemot oss försvann å polisen me spårhundar å hela kitet kom... så vi begav oss ut på "spanning" ja å privatdeckaren Hansson.... Å mitt i allt så börjar polisen jaga knarkarna i byn... dom springer å polisen efter... snacka om att pulsen rusa!! I lilla lilla Bjärsjölagård är detta stort!!! Säkert happening of the year!!!

Till sist vill ja bara säga att hundägare som tar med sina hundar när man åker å handlar å låter dom sitta kvar i bilen borde själva bli inlåsta i en bastu å se hur länge de klarar sig!!! De hjälper inte å rulla ner vindrutan 2-3 cm!!!! Så for de blir vår å sommar e de samma sak!!! Ja blir så JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Håller med om hundarna i bilarna! Skam!

2009-04-08 @ 14:26:05
Postat av: Anne

Oj va roligt att du kommit igång med skrivandet.

Man först till Jonas: jag förstår om du får feber och magsjuka när man får en sådan billig straff imot sig. Tycker att Posten i skåne skall betala minst en vecka hemma för din del. Krya på dig Ögat.

Nu Annika: Visst är det skönt när solen kommer fram. Och visst är det underbart när Elin trivs så bra på dagis. Ni har gett henne en trygg uppfostran. När det gäller resan till Rom så tycker jag att Jonas får jobba ihop pengarna medan du är hemma och städar på rätt sätt. Angående grannen: har grannen kommit till rätta?

Puss å Kram på er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback