Bröllop mm..

Så i lördags va de äntligen dags för bröllop mellan Jocke & Eva. Och ojoj va dom va fina!!! Eva va så vacker att det nästan kom en liten tår i ögat!! Och som alltid.. bröllop e underbart roligt!!! God mat, trevligt sällskap och sen rajraj... =))

På söndagen va dock jag inte så tipptopp som ja brukar vara... hade nog blandat liiiite förmycke... Vems ide va de å snapsa öl?! Ja som inte ens dricker öl... hmmm...
Det blev iaf bättre framåt eftermiddagen när man kommer underfund med att man lär överleva den dagen med.. Och vilken dag det blev!! Mina 2 tjejer va så duktiga!! Haha.. hann ni börja fundera?! Jo ja menar ju då Smulan och Elin... Katten va på jakthumör och försökte under förmiddagen fånga en fjäril vilket inte gick så bra så Jonte mobbade henne lite å sa haha vilken jägare vi har... Lite senare så bevisar hon dock för honom att hon visst är en jägare!! Jonas sitter i källaren och ner kommer katten med en levande fågel i munnen!! Haha!! Duktig kisse!!
Elin å andra sidan badade i stora poolen utan att skrika och sen gjorde hon även nr2 på pottan!!! Även de utan å skrika.. annars e de lite läskigt... Så stolt ja va på kvällen!!! Vilken duktig tjej!!!

Denna veckan har bara sagt svisch.. och nu är de bara 2 dagar kvar att jobba sen är det semester!! Wiiiieho!! Och imorgon får vi besök av Petra, Sami & Elina!! De ska bli skoj!! Och på lördag är det dop för lille Jack!!


Brudparet


Såhär snygga va vi =))


Varför lyckas man alltid få med såhär intelligenta kort?! Då har ja ändå raderat säkert 10 som e ännu mer intelligenta...

Ha de gött!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback