Trädet, Mellbystrand & Kolmården

Resan började som sagt till Trädet där vi skulle hälsa på Ann och Martin. Väldans trevligt, men låt mig säga att man märker när man kommer in i Småland... Skog skog skog å sen.. lite skog till.. Mysigt men rätt enformigt :P

Efter den lilla visiten så drog vi oss ner till Mellbystrand där husvagnen stod alldeles ensam å väntade på oss. Och i hopp om att Smhi skulle ha fel så stannade vi till måndagen, men dom hade tyvärr rätt... regn å moln, men vem har sagt att man inte kan va på stranden ändå eller lekplatsen som e Elins favorit..

På måndagen så åt vi frukost i lugn och ro innan vi drog vidare till Norrköping och Scandic som skulle bli vårt hem för 3 nätter.. Och OJ vilket hotell för barnfamiljer!! Stort lekrum, tvspel, pool och riktigt riktigt barnvänligt!! Elin hade superskoj å då va givetvis vi nöjda!! Tis, ons tillbringades i djurparken.. sol och stekande hett..

Sen på torsdagen åkte vi hem nöjda å trötta.. hade som förhoppning att hinna ner till Gästis å äta med dom andra men efter 8 dagar i kappsäck och 40 mils bilresa är man rätt mör.. så de blev grillat å vin i trädgården istället... Och oj va ja älskar mitt kök!! Det va de ja längtade mest efter dom sista dagarna att få laga egen mat!!!

Men men nu e vi på g igen och imorgon bär det av med familjen Magnusson till Ullared och jisses va skoj de ska bli =))


Jonas, Martin och Lola


Ann och Elin


Typisk husvagnssyssla... Yatzy!! Å vill bara berätta att jag är oslagbar!!


Bada i vågor e skoj!!


Tipspromenad
Bada bada bada!!!


"Skynda dig far vi ska åka!!"


mmm de e frågan...


Balansgång hos bamse...


Bamsekram


En av måååånga glasspauser.... å jodå.. lillan äter me glass =))


Trött efter jobbiga dagar...

Har många fler bra å fina bilder men ja orkar inte lägga upp alla!!!

Tjing på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback