Ännu en vecka...

Ja å ännu en sjukskrivning... Legat med migrän hela veckan. Försökte jobba i tisdags.. va på jobbet iaf men spydde väl 3 gånger å inga piller hjölpte.. sen har ja legat på förmiddagarna som en dö gris i sängen sen framåt eftermiddagen piggnar ja till och på kvällen e de oftast ok.. Helt sjukt!! Å likadant varje dag - så idag blev de ett nytt besök hos min käre läkare Björn (som för övrigt börjar känna igen mig nu...) Och nya tabletter ska provas å en veckas sjukskrivning på de.. Hoppas innerligt att de hjälper!! Ja vill inte må dåligt i 20v till innan de e dags å krysta ut den lill*... De e jobbigt nog me foglossning å att man e fet som en ko!!

Men annars så mår familjen bra... både Jonas och jag är besprutade, nu väntar vi bara på att lillan också ska få sin.. å ja tror de e om 2v eller nåt..

Helgerna rullar på snabbare än snabbast fram till jul.. fattar inte hur vi ska hinna me allt!! Nån som vet var man kan köpa lite tid?! Nä de blir väl som vanligt att bara hälften blir gjort men de lär väl bli jul ändå.. Ska ju trots allt inte fira någon jul hemma i år.. Lillejul e hos mams å paps, julafton kör vi upp till Gbg men åker hem igen på juldagen så vi får nån dag hemma (plus att nån tjatar om rean :P haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback