Sommar sommar sommar.. eller åtminstone vår...

Gud va ja längtar efter ljusare tider när man slipper dra på sig massa kläder som spricker i sömarna och man inte kan röra sig i... Man blir pigg, glad å livet leker.. för de e så de brukar kännas när solen väl vill titta fram å man kan stänga in den nedrans dunjackan i en gardrob igen! Ja älskar snö och vinter och är det vinter så ska de vara riktig vinter å de har vi ju fått detta året - UNDERBART! Men om lite mer än en vecka är det 1 mars och då är det faktiskt vår - så väck me skiten!!

Helt rätt låtar som gick vidare i lördags. Andreas givetvis =)) Ahhhh han e underbar!! Sen går ja fortfarande å sjunger på manboy... låter säkert bättre när Erik sjunger men de svänger i köket när ja lagar mat :P

Va på sista UL (ultraljudet) igår. Allt såg bra ut och ännu en gång konstaterade en barnmorska att "OJ - de va en livlig rackare".. Jo ja kan ju bara hålla me.. de e sällan bebis sover om man säger så. Vilket är lite oroande för framtiden. Men storasyster får väl lära den hur man ska bete sig!! Fräckt som fasen när man får se ett ansikte ploppa upp på skärmen och sekunden efter någon som håller om sin fot för att i nästa leka lite me navelsträngen..
Den håller sig sysselsatt iaf =)

Planer för veckan?!? Nä inga.. bara ta de lungt!!!

Idag fyller Tobbe år så till honom säger vi Hipp hipp hurra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback