YES!!!

Havandeskapen är beviljad =) Vilket är en jäkla tur för redan nu så är orken noll och magen 10 km stor.. Att ja redan väger 5kg mer än ja någonsin gjorde me Elin kan ju ha en viss påverkan till varför denna graviditeten känns tyngre och att ja nu dessutom åkt på en bautaförkyldning som sätter ner andningskapasiteten hjälper inte heller till.. men den som väntar på nåt gott... Och som sagt - om 2 veckor kan ja bara koppla bort all ångest och bara njuta!! Å de e precis va ja tänker göra!! Njuta av att bara vara... Njuta av Elin... Njuta av vänner... Njuta av att pyssla i hemmet... Njuta av min trötta make när han kommer hem från jobbet... Oj va gött de ska bli!!

Idag har Elin varit å fått sin 2:a spruta. Hon va verkligen jätteduktig!! Först fick vi vänta i ca 45min - hon sa inte ett knyst bara satt i knät å kolla på dom andra barnen, sen kom vi in satte oss ner och poff så fick hon sprutan i benet - sa ingenting... kollade på "mesen" som satt bredvid å grät å skrek, sen fick hon ett klistermärke med Bamse på och så gick vi ut igen... Snacka om att man är grymt stolt som mor när man har en sån underbar dotter!!! Efter de körde vi å handla.. båda trötta men oj va bra de me gick!! Kan tacka Kvantum för självskanning.. de underlättar lite när Elin får hjälpa till å "skjuta" - inte lika lätt å bli uttråkad då..

Nu är det äntligen fredag kväll (säger ja som varit sjuk hela veckan å har en veckas sjukskrivning kvar)... Ska försöka va lite social men de verkar tveksamt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback