Böcker

Ja ja skulle ju berätta om de andra böckerna ja hunnit plöja igenom sen ja började jobba... Nu kommer ja säkert inte ihåg alla, men...

Mossvikenfruar av Emma Hamberg: den va lätlyssnad och väldigt rolig på sina ställen.. Ja har ofta svårt att skratta åt böcker men denna lyckades locka fram några fniss. Tror bara att det är Vattenmelonen som ja skrattat åt tidigare... Mossvikenfruar handlar om en tjej som tror att livet är perfekt tills det att hon upptäcker att sin man prasslar lite vid sidan om.. sen händer de en rad saker.. hon flyttar till sthlm å ska leva singelliv bla.. klart läsvärd!!

En helt annan historia av Håkan Nesser: handlar återigen om polisen Gunnar Barbarotti som ska lösa ett mord och som alltid blir man totalt grundlurad.. man tror att man är 100% säker på vem mördaren är, men icke... Älskar mina kriminalare och denna va helt ok..

Sen lyssnade ja på en bok av Passolina men kommer inte ihåg vad den heter.. milda makter kanske... Hört så mycke om att han ska va så rolig.. men de va iaf inte min humor så mycke kan ja säga..

Hmm.. va minnet är kort.. senaste lyssnade boken är Giraffens tårar av Alexander Mcall Smith.. andra boken i damernas detektivbyrå... och dom är oxå lite småroliga och framför allt vääääldigt lättlyssnade..

Ska försöka ta mig igenom Flyga drake nu, men bara hunnit med 1 cd.. dock verkar den rätt seg men den kan ju bättra sig..

Och i mp3n hemma finns Camilla Läckbergs Tyskungen.... måste erkänna att Läckberg är nog min favoförfattare... köpte Sjöjungfrun på loppis förra helgen men vill gärna lyssna på dom i rätt ordning..

Återkommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0