Underbara vår!!

Japp så va de måndag igen och Jonas har idag kört iväg till sitt nya jobb i Löberöd. Han verkade inte alls nervös trots allt ja berättat för honom.. hmm.. igår sa han till mig att ja va kräsen när det gäller vänner och så e de nog. Men dom som en gång blivit mina vänner som släpper ja sällan så lätt. Och om man nu ska beskriva typerna som jobbar i Löberöd så är det 4 män/killar som ÄLSKAR att prata om thailänskor och thailänsk massage... Hmm konstigt att ja som tjej inte riktigt diggar de samtalsämnet. Och det pågår dag ut och dag in.. Överddriver inte tyvärr.

Jaja helgen gick snabbt förbi som vanligt. I fredags va Cicci här och underhöll mig med en liten fikastund på dagen. Sen målade ja i källaren, handlade mer färg och allmänt pyssla.. I lördags skulle vi bara köra iväg och köpa ny grill. Blev lite mer... Kom hem med en massa plantor, jord, bark, stenar, grill (tur att vi fick me den iaf), grillkol ja en massa grejor.. Hamnade på skåneplantor och sen efter de hornbach.. Och vi som skulle lägga klinker i källaren denna helgen.. hehe.. I söndags så målade Jonas klart där nere och vi städade lite i trädgården och i garaget.. Trots att ja hade sån rolig huvudvärk som höll i sig hela dagen så fick vi gjort en hel del!! Känns skönt nu när våren äntligen är här!!

Idag ska ja börja på vattengympa för gravida. Ska bli himla kul. Man ska få lära sig avslappning och lite sånt oxå på den kursen så.. ja de ska bli riktigt kul!! Och imorgon är det dax för oss att få se vårt lilla pyre igen.. Ska nämligen på Ultraljud igen. Sååå spännande, hoppas allt e som det ska bara, men de e klart de e...

Smulan är numera en väldigt duktig katt vill jag berätta. Hon är ute utan koppel och går ingenstans!! Hon håller sig på baksidan och skulle Jonas och jag gå fram på framsidan så kanske kanske hon kan följa med men bara ett litet tag tills hon hör ett konstigt ljud eller så då e de full fart in!! Känns så bra att hon kan springa lite lös tror hon trivs kanon med det! Men vi får inte stänga dörren när hon e ute då får hon panik.

TJING!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback