Gubbar å gummor å grisar å stjärnor å.......

Full rulle på julstöket!! Så mysigt å huset doftar så gott!! Idag skulle Jonas varit ledig halva dagen men nåt pucko på hans jobb kunde tydligen inte hålla sig frisk *hehe* :P Så pepparkaksbak har det hunnit med och blivit idag men inte mycket mer.. hade ju hoppats på lussebullar å mjuk pepparkaka oxå... Tyvärr så mådde nog Elin inte riktigt hundra så hennes första pepparkaksbak blev en utkavling å en pyttesmakbit av degen.... Sen blev det välling och sängen för henne. Men imorgon så blir det massa bak igen.. bröd i mängder och sen givetvis lussebukkar och mjuk pepparkaka som inte hanns med idag :))
Visst e de lite stressigt med jul, men ja måste erkänna att ja förstår mig inte på folk som inte ser tjusningen i det hela! Tänk när man sitter där på julafton och bara vräker i sig mat och har de gott, så skönt de e och bara slappa och umgås!!!

Att slå in julklappar är en stress i sig.. specillet när man har 2 st hjälpredor... En som vill ha pappret (Elin) och en som vill ha snöret (Smulan).. hehe efter några omgångar av trasigt papper och söndertuggat snöre så ger man upp och inser att detta får man göra när man e själv!! Men dom 2 har väldigt roligt ihop.. just nu är dom på samma nivå.. båda ska ha allt i munnen och om inte så ska man putta och dra i de... hehe..

Ååå just de höll på att glömma jag har fått ny mobil :) riktig snygging!! Kolla
här. Alltid kul med ny mobil, nu e saken den bara att jag ville ha en nokia eftersom jag e mest hemma i den menyn (går vilse i sonyericssons) men dom har ändrat menyn på nokia för att det ska vara mer stilfullt antar ja.. så nu e ja vilse ändå..

Ha en skön lussedag!!

2:a advent

Jaha så e vi halvvägs till jul... julgodiset är på börjat.. gjorde ischoklad och knäck igår. Knäcken åkte dock i soppåsen imorse då den inte hade stelnat. Hittar inte mitt vanliga recept (skyller på de) så det är bara till att ta nya tag.

I fredags va jag på julbord med slottet... danskt sådant - inget jag rekommenderar om ni inte gillar massa pastejer och skit! Nä det enda va fisken men den finns ju på det svenska med så... Hade dock väldigt trevligt. Eftersom jag bara hunnit med och jobba en dag så är det kul och lära känna personalen lite bättre...

Annars händer det nog inte så mycket eller jo de gör de ju därför ja inte hinner blogga men inget ja lagt på minnet... Lite bilder bjuder jag på...

image72
Hoppegungan den e kul den!! Ny sen i onsdags...

image73
2:a advent och dags för paket igen.. varje söndag fram till jul... idag en ny kjol!!


Advent!

Åh denna månaden e allt något speciellt!!! När staken är i fönstret och stjärnan hänger på plats så är det helt underbart!!! Och idag spelades det julskivor i stereon.. och japp.. lillan diggar den typen av musik med :) Allt som får mor och far att dansa.. inte med varandra *Usch nä* men med henne!! Julklappsinslagningen har börjat och stämningen börjar komma!! Lite snö på detta så kan ja snart ta in granen med HAHA! Nä nu får tomtarna vila lite till.. inte förrän runt lucia så brukar dom banka i lådorna och vill komma upp.

Förra helgen spenderades lördagen i Skånes djurpark med fika och massa fina djur! Elin fic besök av en häst i vagnen som ni kan se på bilden nedan.. superduper mysigt, fast de va kanske inte alla som tyckte de! Inte lätt när man har med 2 barn att göra som inte kan klä sig själva ;) Den ena frös inte och klagade inte men det stora barnet började klaga så fort han steg utanför bilen för hur kallt det va.. sen fick man höra det och den ständiga frågan..
-när ska vi fika? ja vill ha bulle... Behöver ja tillägga att det stora barnet är far till det lilla?? hehe

Njut av bilderna på sessan och ha en skön 1:a advent!!

image69

image70

image71