Bengan är borta!!

Jepp nu e "Bengan" hämtad till sitt nya hem i blekinge.. Sorgligt.. Kom faktiskt en liten tår när han försvann!! För er som inte vet vem Bengan e så e de gamla volvon...

Har haft riktiga vårkänslor igår och idag.. Längesen ja kände så... men ja bara lääängtar efter att få pilla i trädgården och sätta fram trädgårdsmöblerna!! Underbart, men tyvärr så kommer det väl snart ett snöoväder som ställer till de... Städat Fiestan idag och gissa vad ja hitta mellan sätena på bilen... Jo bilden från ultraljudet!!! Trodde att de va borta för evigt så gissa om ja blev glad!! Nu ska bilden in i ett album så ja vet var den e.. Och jepp papsen har rätt, ser ut som två ryggrader på bilden... Men barnmorskan sa ju att det bara va en där inne och säger hon de så e det så... Vi har bara beställt en!!!

Melodifestivalen.... Ja de va en bra omgång igår får ja säga... enda besvikelsen va att Magnus inte gick vidare... Gilla den låten. Men Måns ojojoj vilken kille!!! Vilken utstrålning grabben har!! Man kan inte annat än att gilla honom, och på lördag ska mamsen och ja titta på honom i Grease!! Ska bli skoj!

Blev väckt imorse av mamsen som ringde och berätta att en gammal klasskamrat till mig (från 6:års till 6:an) hade gått bort. Ofattbart!! Man blir lika paff varje gång någon i ens egen ålder dör, tyvärr finns det en del som jag känner/känt som dött för tidigt. Man tror att man i denna åldern borde vara odödlig, men så e ju inte fallet och när man får såna här besked så inser man hur skört livet är... Usch!!! Läskig tanke att man kan trilla av pinn när som helst om man inte passar sig....

Klimkern i källaren är inte klar idag som vi hade satt som mål (skyller på bilen...), men snart... Hoppas på att Jonas gör färdigt de i veckan plus och lägger klinkern som vi ska ha i hallen så den också kan bli helt klar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback