Lördag morgon...

Sen kväll/natt igår vilket märks på vissa här hemma... Hehe ibland e man skadeglad när man själv bara druckit vatten :-) Nackdelen är ju att vi skulle hinna med en del här hemma idag, typ köra till tippen och klinkra klart!! Men tror inte att de blir så mycke med de...

Idag kommer store storebror med familj hem och ska fira Tobbe, hoppas ja... Va visst lite krasliga igår så vi får se. E iaf alltid kul när dom kommer hem för man träffar ju inte dom så ofta!!

Sen har vi ju melodifestivalen ikväll... har stora förhoppningar på denna omgången, för de andra två har väl inte varit någon höjdare... Fast ja kan erkänna att när "skolfröken" gick vidare förra helgen så grät ja!! Blev så glad för hennes skull, sen va de ingen dålig låt bara fel forum för den! Schlager ska de va fart i!!
Idag har vi vad ja tror 4 heta namn... Nanne (givetvis hon e grym), Magnus (schlager_ _ _ ni vet va ja skulle skriva men e rädd för att de e kränkande...), Måns (ja han e nog inte helt fel...) och sen Sebastian (skön kille med bra röst)... Ska ja sen slänga in en till så Sonja... Men de e dom andra 4 som tävlar om globenplatserna och 2:chansen... :-) Gick ju bra med min chansning på Tommy Nilsson så vem vet ja har kanske rätt nu med. 
 
Hoppas ni har en skön lördag framför er!! Massa kramar från oss :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback