Lördag....

Hej hopp så va de redan lördagkväll... Har målat klart väggarna i hallen idag!!! Nu är det klinker kvar sen ska vi måla trappan vit oxå och lägga nån typ av matta.... Har en bild i huvudet av hur de ska se ut men kan inte beskriva. Jonas har haft en tuff dag med lister... Han lyckas alltid bli ovän med dom från första början och idag blev de inte mycket bättre än så... han lyckades såga fel ett antal gånger och tillslut va de husets fel.. Det är aldrig hans fel!!!

Jag har hunnit med och baka semlor oxå så det blir det till melodifestivalen. Just nu lagar Jonas maten för en gångs skull :-) Men det går väl sådär tror ja... men ja låter han hålla på, han e ju så osäker... Har satt honom till att göra räkpaj, men i värsta fall får de väl bli pizza.... ;-) Receptet e inte så svårt  så han borde lyckas...

Vi har fått sålt den gamla skorven... Kommer en snubbe i veckan och hämtar den!! Och det va en hel del som ringde på den. Kul!!

Imorgon ska vi till IKEA och shoppa säng tror ja... Skulle gjort de idag, men det fick vi inte för mamsen för ja får faktiskt inte lyfta något!! Så hon ska följa med imorgon och hjälpa till och bära... Ibland e de rätt skönt och va gravid trots allt!! Samma när vi går med Laban så får inte ja springa för då hoppar bebis så hon springer efter honom istället :-) Rätt kul syn faktiskt!!

Nä nu ska ja nog ta en titt i köket och kolla hur de går!! Ha en trevlig lördagkväll!!

Kommentarer
Postat av: Siriusklacken

Hej ! Fin blogg, kolla gärna in min blogg !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback