Så kom snön

Japp de gjorde den och rejällt dessutom!! Gick upp när klockan ringde, gjorde mina mackor till jobbet och satte på radion... "Stanna hemma, ge er inte ut, va rädda om livet och jobbet är inte så viktigt en sån här dag. Det viktiga är att överleva" Lät väldigt dramatiskt, mne så lät iallafall uppmaningen från radion... Jonas vaknade och vi konstaterade att vi skulle stanna hemma. Ringde till våra jobb. Jonas kollega lite mer förstående än min chef men så e de väl.. Han lät inte så glad han kör själv från kävlinge och tyckte tydligen att de va en jättebra idé och köra till jobbet i kaos... Undrar om han kom fram eller han fick vända - lika gott om han fastna i en driva nånstans :-))) Tror ju inte dom kunnat köra ut med nån post ändå idag alla småvägar e ju igenblåsta. Vi fick ingen post idag, men så e ju inte vår postis på jobbet heller hon sitter hemma i värmen och myser.

Jonas lägger klart klinkern idag så de blev klart! Skönt sen e de bara och foga imorgon eller på lördag. Sen kan vi kanske äntligen börja få lite rätsida på våra flyttkartonger... Mycket av det som finns i dom är sånt som ska in i skåpen där nere...
Och på lördag ska Jonas även lägga klinkern i hallen har han sagt så de hoppas vi på!!
Tänkte på en sak härom dagen.. Johan och Cicci bygger ett hus på ett år och det är vad det tog för oss (Jonas) och bli klar med tvättstugan... Lite lustig tanke.. :-))

Mys rejällt i snökaoset för de ska vi!!
Ett tips e varmchoklad med grädde och kanelbullar... (Har vi redan hunnit med idag... GOTT!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback