Lite uppdatering..

Ja de va ju ett tag sen som det stod nåt nytt i den här bloggen.. Hunnit med en tur till Gbg en väldigt intensiv sådan. Stackars Elin fick så många intryck att de inte va så kul i slutet.. Men men så e de ju när man e i gbg.. många att träffa och liten tid.. Hon tyckte att det va väldigt skönt och komma hem och få spralla av sig i sängen med Smulan...

På vägen hem från Gbg så blev det ett stopp i Ullared. Köpte kläder till snuttan. Hade inte kommit in så mycke höst och vinterkläder tyvärr, men en overall blev det iallafall... Sen givetvis en massa annat!!

I onsdags va vi på bvc, Elin navlel vill inte riktigt växa ihop så den vätskar sig och fläckar ner kläderna, så hon fick nån smörja i naveln igen som gör att det nu är helt mörkt runt om.. ser läskigt ut, men helt ofarligt. Fick nya siffror att skriva in i vår bok.. Här kommer dom:

Huvud: 40,5 cm
Vikt: 5350 g
Längd: 58 cm

Och Jonas satte upp planket!! Äntligen!!! Nu kan man bada utan att nån ser hur man ser ut i bikini..hehe..
Nu e de bara staketet kvar som förhoppningsvis ska komma upp under Jonas reserande 2 veckors semester...

Torsdag och fredag var det marknad... Men då har snuttan fått vara hos Mormor och Morfar...

Sen har vi även hunnit med att träffa Sam!! Tänk så liten har aldrig Elin varit... (fast hon va faktiskt mindre men de har ja redan glömt!! Gud va tiden går snabbt.. Man blir nästan lite ledsen när man tänker på de)

Och sist men absolut inte minst (eller jo de e hon faktiskt..) så har efterlängtade Elina kommit till världen!! Fredagen den 13 juli va ingen otursdag för Petra och Sami utan tvärtom. Äntligen ville hon komma ut... Längtar efter att få träffa ert lilla underverk!! Så nu är det inte fler som vi väntar på vad vi vet.. Alla bebisar har anlänt!!

image40
Väldans fint :)

image41
Tänk.. bara 1 ½ månad som skiljer.. ojoj...

Hoho sommar??

Var har sommaren tagit vägen? Ja som vill bada i poolen och bli solbränd.. hmmm.. Jaja de positiva e ju att ja vet ju att Elin inte lider av värmen iallafall..

Jonas har börjat sin semester och haha lite jobbigt e de allt å ha han hemma ;) Ja som e så vand vid att rå om mig själv bara.. Nu hade ja ju börjat vänja mig vid att Elin också fanns med i bilden av mina sköna dagar hemma. Sen helt plötsligt så dyker Jonas upp också... Fast de e rätt mysigt me får ja erkänna!! I måndags så började vi med att åka till tyskland för att fylla på vårt magra spritförråd. Elin fick inte följa med för hon har inget pass... vilket det visade sig på måndags morgon att Jonas inte heller hade :)) Men han åkte med ändå... annars hade ja ju fått åka själv, fast i mitt pass står det Hansson så de e ju inte heller rätt!! Kan med andra ord säga att familjen behöver åka till farbror polisen och skaffa pass!!!
Tisdagen så sken solen hipp hipp hurra!! Så Jonas kunde klippa vår kära häck. Blev himla bra och sen så kunde vi ju använda vårt nya trädgårdsmöblemang och dynor för första gången (alltid kul om man hinner sitta en gång i det innan det är höst och vinter igen..)

Beskitigat oljetanken idag :( Inget kul... icke godkänd.. blä!! De e så skönt att man aldrig behöver fundera på var man ska göra av alla sina pengar - de löser sig liksom av sig själv...

image38
Såhär ser möblerna ut med de nya dynorna :)

image39
Smulan lääängtar också efter sommar!!! Så blött om tassarna...

2 månader...

Ja tiden går så jäkla fort! Idag fyller lillsnäckan 2 månader. Detta ska vi fira med att Jonas går på semester och med lövbiff och bakad potatis... Och Elin med en flaska ersättning :-)

Veckan har varit hektiskt värre.. inte hunnit med hemmet alls denna veckan å idag skiter ja i de.. hehe.. Började med att Josefin och Johanna kom hit i måndags. De åkte tåg för första gången själva ner till Lund och sen hämtade vi dom där. Och sen åkte vi till Burlövs center eftersom väderet inte tillät så mycke annat. Och va kul de e med barnbutiker... haha!! Exit hade 30% på allt i butiken så ja va ju tvungen till att shoppa lite..
Tisdagen va lugn, satte ihopa trädgårdsmöblerna som ja fick av Jonas i födelsedagspresent...
Onsdagen va ja på efterkontroll och japp ja blev godkänd!! Sen va det marknad, men Johanna blev dålig så det blev inte så mycke marknad för henne tyvärr. Jonas och jag åkte ner senare på kvällen. Mysigt med marknader men man tröttnar redan efter 2 rader... Strumpor, tshirts, strumpor, tshirts, strumpor, tshirts..... Ja ni fattar.. Den nya inneprylen i sommar är domhär plasttofflorna och sen pins som man kan sätta i hålen på dessa...
Igår körde vi upp J och J sen va vi på Väla, Familia och City Gross och fy hundan va de regna!! Blev helt genomsura bara av att gå från entren till bilen.. inte så jättekul, men Elin fick kläder igen!! Ett joggingställ med Nalle Puh av mig och gröna byxor och klänning av mormor på 2 månaders dagen :)

Idag så bara slappar vi.. Elin ligger i soffan och myser och bara tycker att livet e underbart ser de ut som och jag.. ja ja bloggar ju.. :)

image36
De finfina inköpen sen igår.... Det gröna från mormor...

image37
Möblerna på plats. Saknas bara dynor... med på bilden är Johanna och mamsen