Gravid....

Äntligen mår ja bättre.. halsen har gett med sig och likaså febern, men snuvan sitter i fast det har den gjort hela graviditeten så ja börjar vänja mig. Däremot har jag idag upptäckt en massa nackdelar med att vara gravid.. Och alla som säger att de ska va så mysigt och vara gravid - visst e de mysigt när det sparkar till där inne och Jonas ibland får sig en kick på örat när han ska lyssna på hjärtat, men frågan är om det verkligen väger upp att man e stor som ett hus, inga kläder sitter bra, bara att gå ner i källaren känns som att springa en mil, bauta fötter (jepp dom e svullna som attans vilket innebär att ja snart får gå utan skor...), finnar, flottigt hår, halsbränna, ont mellan benen när man går för fort eller ska vrida på sig när man sover (tror de e lätt foglossning)... Ja ja kan fortsätta i en hel evighet känns det som... Kan säga att vara gravid e nog inte min grej men vill man ha underverket som kommer ut efter 9 månader så har man väl inte mycket och välja på... Och bara 9 veckor kvar nu!!! Har skickat in ansökan om havandeskapspennig så från och med den 1 april hoppas jag att jag får vara hemma och greja innan pyret kommer.

Jonas jobbar som ett svin. Han börjar tidigt och kommer hem sent. Tror han snart springer på en vägg eller nåt. Fattar inte att han orkar. Men det gör han inte heller.. ni som känner Jonas vet att han går inte och lägger sig kl 9utan sitter gärna till kl 12, 1 på natten.. men vissa dagar har han somnat innan 9... Då e man slutkörd om man heter Jonas.. Jaja har lovat honom datorn hela kvällen idag så han kan slappna av.. Sen e de dax och greja i källaren imorgon igen, går framåt.. ska flytta  in gardroberna och fixa till imorgon!! Ska bli så skönt och få nån rätsida på det där nere...

Nä får väl gå och laga mat har ju lovat att den skulle va klar när Jonas kom hem.. Idag blir det Hawaiipastasås med bandspaghetti.... Mums!!! Saknar bara vitt vin till.. och alkoholfritt är INTE gott!! Ha de gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback