Fängslad..

Vi som bor i villa och bara har canal digital parabolen har ju missat hela prison break och igår satt jag här och skulle städa undan lite i min dator.. och vips.. säsong 1 på prison break.. Jag och Elin bestämde att vi skulle kolla på ett avsnitt... Det blev 3!! OH MY GOOD!!! Så bra!! Trodde iofs inte att den skulle va kass men inte så här bra heller.. bara efter de första 2 minutrarna på avsnitt1 så va ja fast.. sen visst ögongodis e alltid gott men ojojoj!!  När Jonas kom hem på kvällen så berättade ja om min enorma upptäckt och han ville inte att jag skulle "behöva" titta på samma avsnitt igen.. men hoppla va som började rulla på skärmen... Och även 2 ggr på samma dag.. tröttna inte!! Underbar serie så om inte vi e de sista som missat denna serie så se den!! Lovar er att det är värt de!


Melodifestivalen!!

Japp nu e det bara och börja ladda!! Snart e dom här... deltävlingar med usla bidrag och sen efter ett tag inser man att.. hmm den va kanske inte så dum ändå.. Läste i tidningen att E-type skrivit en låt med en annan snubbe och dom hoppades på att Poodles skulle famföra den.. verkar lovande om det nu är så.. sen ska visst Bengtzing va me igen och då är det ju iaf en schlagerlåt att hoppas på.. ;)) Japp så handla hem chips och läsk.. Snart drar Elins första melodifestval igång!!! Bara 4 månader till eller nåt....

Makeovern har börjat...

Japp nu har jag tagit tag i mina "problem".. (inte så farligt som det låter) Va hos läkaren i måndags och han skulle skicka en remiss till hudläkaren.. Så skönt att dom verkligen tar det på allvar, men han tyckte verkligen synd om mig med finnarna och va helt förundrad över att jag kunde fått så många ärr av dom bara på dessa 5 månaderna. Så för er som tyckt att jag kvidit lite mycke.. DE E SYND OM MIG!! :)) Blir antagligen både tabletter och salva för att lyckas få bort dom.. Sen är det ju dom berömda leverfläckarna/vårtorna som oxå kommer till att tas bort vilket också ska bli gudomligt! Ja å sen har ja ju klippt av håret sen innan så snart kommer ni inte känna igen mig :)) haha!!

Lillan mår bra tror vi.. hon skriker massa men det är för att få sin vilja fram.. och detta så länge det behövs innan någon fattar...
Skulle äta gott och ha det lungt och skönt med kompisar på sjöbo gästis i lördags.. Elin skulle vara hos mormor så vi skulle kunna slappna av.. Det gick inte utan Elin fick följa med.. Tydligen så är alla människor utom mor och far elaka!! När vi kom ner till gästis så hann det väl gå 30 min ca innan snäckan satte igång!! Och det med råge! Efter 1 timme av vrålskrik så bestämde jag att vi skulle åka hem. Då stortjöt jag med.. hade sett framemot denna kvällen så länge å sen blev det bara skit!! Och efter att varit nere ett tag så va detta droppen som rann över...

I söndags när jag vaknade såg det ut som om jag klämt en 75:a, men det hade jag inte... Åkte iväg på loppis med mamsen och skulle sälja massa skit!! Jag är lika glad varje gång.. det är verkligen svinkul!! Blev av med en hel del.. våra grejor gick vi 700:- plus på och jag tror att mamsen gick 400:- plus på sina så det räknas som en bra dag!

Älskar att läsa med mina öron.. totalt lagt det till sidan efter att Elin kom, men nu har jag tagit upp det igen.. underbart när man e ute och går eller står och stryker.. Boken som gått varm i ipoden denna veckan är
Livstid av Liza Marklund. Vad som den kommer till att laddas med nu är lite oklart.. Gillade Läckbergs Isprinsessan, men sen efter det så hade jag Predikanten i lurarna, men det va ingen bra uppläsare på den så jag fick köpa pocketen istället och innan jag läst slut den vill jag inte börja på nästa i "serien"... Hört mycket om Steig Larsson så kanske blir det hans trillogi som står näst på listan.. återkommer med recention :))
Livstid kan jag varm rekommendera, men så gillar jag ju Liza som författare.. Men det fanns perioder när jag va tvungen att stänga av och fortsätta lyssna när det blev ljust ute igen... :))

Lite bilder på lillan igen.. hennes nyinköpta klänning och kalasbyxor.. så fin man kan va ;))

image66

image68

Andra sticket...

Jaha... lite dött på denna bloggen må ja säga, men min tid räcker inte längre..  Jaja de e väl som för alla andra...
Nu ska ni iallafall få en liten uppdatering..

Börjar från idag och går bakåt.. ;)
Idag har vi varit på bvc och fått 2:a sprutan.. usch.. tyckte att de va hemskt och köra ner eftersom jag visste hur de blev sist, men men.. man måste ju! Men det gick över all förväntan! Lite gnäll när hon stack, men sen tystnade Elin snabbt - hittade en tygblomma man kunde äta på... och när vi kom hem så fick hon lite alvedon och sen sov hon gott.. och mor med lite ;)) Fick nya siffror med oss hem oxå:

Vikt: 7480gr
Längd: 65 cm

Helgen som gick va en trädgårdshelg.. staketet oljas, landet grävas, poolen tas in... och solen stod högt på himlen.. Sååå underbart!!! Och jag fick ett efterlängtat klipp!! Ja och det va lika bra och ta till rejällt så halva håret åkte av.. Glömt hur skönt det va med kort hår.. blir inte bara en tofs på huvudet man kan verkligen styla det lätt och enkelt på morgonen..

Förra veckan va nog rätt lugn va ja kommer ihåg.. Elin har lärt sig blåsa med munnen.. *pluä...* åsså spott överallt!! Underbart goa barn!! Speciellt när vi ska äta e de superkul.. hmm..

Nä mer händelserikt är nog inte våra liv.. eller så har ja ett jäkligt kort minne... :) Jaja nu ska jag iallafall gå och stryka lite tvätt innan det är desperate och efter det house!! Löööv it!!