Ögon i nacken..

Ja ibland hade de inte varit helt fel... Vips så är det någon som klättrar...

image120
image121

Helgen som varit...

Va och bowlade med nya kontoret i fredags!! Så kul!! Tror verkligen att jag kommer trivas.. ett riktigt gott gäng med alla typer.. Att öl och cider sen bara kostade 25:- på bowlingstället gjorde ju inte saken sämre.. Väldigt lyckad kväll!!!

I lördags va det dax för avslutning på babysimmet.. Inget märkvärdigt egentligen.. Elin fick diplom för flitigt deltagande under våren =)) Och vi har skrivit upp oss för ytterligare en termin. På kvällen så bjöds vi på middag på restaurang centrumgatan.. Himla gott och trevligt.. vissa hade tydligen så trevligt att de va svårt att gå hem :P Jag och en vääääldigt trött Elin gick hem vid 21.. När kl va typ 23 så trilla resterande familjemedlem in.. =)) (Hehe då sov ja redan :P)

Söndagen va en trädgårdsdag!! Så mysigt att röja upp efter vintern. Och det va dags för grillpremiär här hemma. Elins första grillning!! Och hon verkade gilla de =)))

Usch nä.. lite bilder sen ska ja passa på och bädda ner mig lite till innan snuttan vaknar....

image113
Njuter han eller säger han faaaaan.. gissa själva =)) haha

image114
Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllle...

image115
Skönt å va i trädgården...

image116
Mor latjar me kameran.. några bra bilder blev de.. :P

image117

image118

image119
Grillpremiär =)) mmmm.... gott!!!

Mina bästa vänner...

Ja såna här dagar som igår och idag när halsen, kroppen och  huvudet värker och näsan e dum så är mina bästa vänner Herr treo, herr nezeril, fru Panodil zapp, fröken strepsil och nykomlingen mucoangin... (eller va hon hette...)

Underbara vänner!! Rekommenderas dagar som dessa =)))

Ja viiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllll!!!!

Bon Jovi i Danmark!!!! Ja vill DIT!!!! Biljetter finnes, konserten är på Jylland...
Åh va ja önskar att jag stod i publiken den 19 Juni!!! Om ja bara kunde vinna lite pengar!!!

Igår va en såndär dag...

...när allt verkade stämma. Började med att lillan tog ett första steg utan att hålla sig i något och sen ringde en kompis (tänker inte berätta vem..) och berättade att hon väntade barn!! Wiiiiiiiiiiieeeee!! Vilken förmiddag!!! Dessutom lyckades lillan sova lite på förmiddagen innan vi skulle på babycaféet.. (Vet inte om de någonsin har hänt innan...) Sen rullade de på.. visste inte vad ja skulle ha till middag.. vips så hittade ja ett recept i ett reklamblad som ja kunde testa.. Jonas va glad när han kom hem.. (inte vanligt de heller :P.. hehe)
Sen ringde vi om värmepump.. han vi ville ha kunde komma och titta redan på kvällen och där kom bakslaget... Vi som trodde att vi hade 10 cm olja kvar visade sig att den va slut.. Inte konstigt att det va råkallt i huset under dagen.
Sen fyllde Tobbe på lite disel och sen fick vi inte igång pannan (ja undrade läääänge hur min perfekta dag kunde sluta såhär..) Men vaktmästare paps kom och tittade och rensade på sot sen funkar den igen.. :))

Så egentligen va den kanske en vanlig dag.. bara de att ja blev på glatt humör efter ett glatt besked!! Alltid kul med bebisar =)) Fast ja själv är rätt nöjd ett tag framöver..

Överraskning =)

Igår ringde blomsterhandeln och sa att vi har blommor till dig... e du hemma efter kl 16? Ehm.. jaaa.. svarade ja.. sa du att du hade blommor till mig? Så börjar tankarna flyga runt i skallen.. VEM har skickat blommor till mig... Jonas - känns onödigt.. bättre han lämnar dom själv.. Hemlig beundrare - nja.. känns väl sådär troligt nu när man stadgat sig å allt.. Har ja namnsdag - Nä... Nån som tagit fel på min födelsedag - ja kanske... Jobbet - nja kanske men varför de?? Ja ni förstår hjärnan jobbade på för fullt..
Men det va från chefen som önskade mig lycka till på nya jobbet =)) Gulligt tycker ja!!! Och vilken bukett.. toppa den nångång hjärtat.. hehe...

image112