GOTT NYTT ÅR!!Vårt nyår kommer till att firas ute i Sjöhultet med god mat och trevligt sällskap. Och helst utan magsjuka =)  Har varit lite krasslig sön-igår.. men idag är det bra och det är 2 dygn sen ja spydde så de ska nog gå bra!! Dagarna i Gbg går snabbt när man är där och hälsar på.. Denna gången lite snabbare då eftersom vi körde direkt efter frukost på sön.. Hade legat framför toan hela natten så ja ville bara hem och Jonas med innan han började, men peppar peppar han och lillan har klarat sig.. Och idag ska vi fira nyår så nu kan vi inte va sjuka!!
Ha en riktigt skön nyårsafton så hörs vi nästa år!!!

Julafton 2008 =)

Hade en riktigt mysig julafton med massa paket, massa mat och en riktig tomte.. eller nja riktig och riktig.. ni ser nog på bilderna vem de e.. :P Fick massa fina grejor!! Ska på massa roligt nu under våren iaf!! Ska på Arlövsrevyn, sen fick ja Kuta och kör av Jonas (Tomas Pettersson på slagthuset...) och sen ska vi på genrepet av melodifestivalen!! Ja som e schlagernörd va kan passa mig bättre.. typ... Och dessouton få "uppleva" Malmö arena inte illa alls... Sen fick ja böcker, singstar Disney, Prison Break s3, promenadstavar å massa annat smått och gott!! Kan inte klaga... Idag kommer Richard och barnen ner, Åsa ska tyvärr jobba. Det blir en liten minijul idag med.. och imorgon bär det av norrut till Göteborg där vi stannar tills söndag då det är dags att rulla hemåt igen mot en ny arbetsvecka... eller dagar..
Hoppas på en liten shoppingrunda på lördag med min käre make, men vi får väl se va han säger om saken. Nä nu ska ja sätta mig lite framför tvn å mysa... Ha en fortsatt skön jul!!


Redo för tomten....


I väntan på Kalle...


Ojoj... får man börja öppna nu?!


Tack snälla tomten....


Lite jobbigt där ett tag.. paket OCH filma.. kan bli intressant film me mycke golv och tak...


Tomten och Elin....


Kul med egen mopp.. Tomten tyckte nog de behövde städas..


Duplo.. kul för stora som små barn... :P


God jul!!

Hmm ja hade ju passat me ett fint kort här nu då, men men.. God jul på er så återkommer ja med mer uppdatering en annan dag haha!! =)

Jorden snurrar...

... japp mer än vanligt för mig.. imorse vaknade jag med illamående men tog mig ändå iväg till jobbet. Efter ett tag när jag stått med dagens skörd av post så känner ja bara hur illamåendet tilltar, hur hjärtat börjar dunka och hur svetten rinner längs ryggen.. ajdå tänkte ja och gick till chefen och berättade att jag inte kunde klara av dagen... Jättekul!! Nää fy fasen - värsta dagen på hela året och ja ska gå och dra på mig nån konstig sjuka.... Har inte högt blodtryck och inga andra farliga symtom.. men illamåendet håller i sig och snurrigheten med.. Dom på VC trodde att det beror på nåt virus som ska bryta ut eller stress.. Men ja känner mig inte speciellt stressad... eller de kanske ja e... hellre de än att ja sitter sjuk på julafton.. usch!!

Så idag har det då inte hänt så mycke.. fick inte ens spy på julkorten....

Ojdå igen...

Hemskt va tiden springer fram och jag ja jag hinner inte riktigt med, men de e väl så livet ska vara... Har äntligen blivit färdig pyntade och köttbullarna är gjorda..

...Årliga julfesten hos Thomas har varit och ack va skoj!!! Ja hade ju chaffis och japp.. för en gångs skull så drack Annika nåååågra snapsar förmycket, men ja mådde inte dåligt - dock va ja fortfarande onykter när ja vaknade och det är kanske inget gott tecken =) Men ja hade verkligen skitkul och det tror ja alla hade. Tyvärr ligger kameran där uppe och jag är för lat för att hämta, men under julen lovar ja att det ska komma in några bilder.. om där e några som e bloggvänliga :P

Elin är väldans tankfull över alla tomtar men igår va hon med och klädde granen och fick sätta stjärnan på toppen - de va toppen. Kan även rekommendera plastkulor om ni inte har de... Toppen för en familj med både katt och barn!!

Julkort kan ja spy på, men imorgon är det dags igen så de e väl bara å ta den lilla röda och styra kosan mot Hörby igen... Suck!! Men snart e de JUL!! Wiiiiieee!!

Kram å haj!


Oj vilken helg!!

Lördagen hyfsat lugn... julmarknad i Vollsjö sen babysim på eftermiddagen. Å lite städning på de...

Söndagen så for vi till julmarknaden på tivoli i Köpenhamn.. Så mysigt och Elin va verkligen jätteduktig!! Inget gnäll eller större protester på hela dagen.. Men sen va hon rätt sliten på kvällen när vi kom hem så det va i stort sett bums i säng. Men oj va allt e dyrt!! Den danska kronan står i 1,4.. Sjukt!!! Så så jättemycke shopping blev det inte men nåt litet slank allt me ändå...

Idag så hade ja ju min sista semesterdag av alla mina "överblivna"... Och som planerat så blev det en tripp till Nova för att handla julklappar - å trott eller ej men VI E KLARA!!! Känns nästan overkligt att va klara så tidigt men jorå de e vi... Bara Jonte kvar och kanske nåt litet till lillan men annars så... Känner dock inte alls för att jobba fulla veckor nu.. har liksom kommit in i den här sköna trallen med ledighet nu.. men men livet kallar!!
Idag har jag även fått besked av läkarna att knölen i mitt bröst är inte cancer.. Va dock smått orolig när jag idag fick ett brev från operation att ja ska dit på samtal.. men nu kan jag andas ut igen och sluta ha dödsångest - det är skönt!! Som min käre mor sa - nu behövs ingen julklapp =)) Men jooo... en ny ROSA kamera eller ett presentkort på Ikea eller Nova...de kan ja tänka mig ändå... ;)

Tjing Tjing!!