Sverige är underbart!

Har 2 ggr försökt ta ut pengar på svkassaservice på mitt nordeakonto... ena gången gick det inte för att jag inte hade bankboken med mig, andra gången va det först fel efternamn.. Jo men ja har gift mig försökte ja förklara.. KAN DU BEVISA DE?? Ehm.. ja du har ju min legitimation... Jaja låt gå då.. men nä.. sen va inte räntorna införda sen 99 så då kunde dom inte hjälpa mig utan.. Tyvärr du får åka till ett nordeakontor.. VA FAN!! Närmsta ligger i Ystad så idag åkte jag och snuttan till Ystad och avslutade kontot på den banken.. får allt skylla sig själva om dom inte kan ha samarbetspartners som är kundmedvetna.. Och nä svensk kassaservice är INTE de.. Förlåt vat att ja som postanställd kanske borde tycka att dom är helt ok.. men nej!! Lägg ner skiten!!

Sen nästa underbart typiskt svenska sak är butikerna.. Idag handlade jag barngröt i en butik.. åkte till nästa köpte blöjor och nästa och köpte kaffe.. på detta viset tjänade ja 100:-.. E inte Sverige fantastiskt???!!

NEJ!

Haha.. ligger i sängen å myser när snuttan börjar dra i lampsladden till jonas sänglampa (som behöver pluggas om så den sitter inte jättebra just nu). Säger "-Elin..." Hon tittar på mig.. släpper sladden och skakar på huvudet!! GULLUNGE!! Hon vet att hon inte får, men ska ändå... =)

Blodad tand

Stod och strök idag när Jonas kom hem.. Elin satt på golvet och lekte.. Jonas lägger sig och leker med gumman.. och från ingenstans säger han... "-Tror att jag ska baka idag.. bröd... kanske kaka.."
Höll på att svimma.. tänkte han skojar. Men han gick och hämta kokboken och börja bläddra. "-hmm.. biskvier ska ja nog baka.. och kanske nån frukost bulle.."
Skulle precis ut och gå med mamsen när han satte igång och hade inga stora tankar (erkänner) tänkte att jaja då får ja väl ta över när ja kommer hem då.. men nädå frukostbullar och biskvier blev de minsann =))


Träningskort...

Oh Yes.. Haha vet att det säkert finns några där ute som håller på att svimma =) Men i fredags så inhandlades ett träningskort som jag redan hunnit använda 2 ggr.. trott eller ej!! Men jag har väl kommit till insikt med att de här överskottskilona som sitter kvar sen graviditeten nog inte kommer försvinna av sig själv sorgligt nog.. Och att fortfarande gå och säga att kroppen inte är redo än håller nog inte heller så.. tillbaka till allvaret!! Erkänner dock att jag är grymt peppad och tycker att det är riktigt skoj!!

Tänkte bara göra er lite paffa såhär på en måndag!! Ha en bra dag!!

Lite uppdatering igen...

Jag tycker att det är dax för lite uppdatering av veckan som varit..
Söndag till onsdag så hade vi brorsbarnen/kusinerna Josse och Johanna på besök. Måndagen va vi i Höör och badade. Inget prisvärt ställe.. dom kallar de äventysbad, men jag vet inte vad som va äventyret.. Elin tyckte dock att det var toppen och hennes kusiner intog bubbelpoolen ganska snabbt.. sen hörde ja ryktas om killar.. Dålig koll för att vara faster JA VET!! Haha =))

Tisdagen så spelades det Sims och guitar hero för fulla muggar.. Elin tycker verkligen att det är toppen att ha kusinerna på besök!!

Torsdagen va jag åter hos hudläkaren för min acne.. Nä hon höll ju med om att medicinen som jag fått inte gjort den verkan som hon hoppats på så jag skulle få den en supermedicin.. kostade några tusen åt gången.. jaja högkostnad går ju in vid 1800 så mer än så lär man ju aldrig behöva betala.. men sen fick jag ett häfte med typ 7 sidor.. 5 av dessa är biverkningar.. och den går åt alla organ i kroppen inte en endaste liten del kommer undan.. så efter lite resonemang här hemma så bestämde vi att jag ska testa en dos till av den andra medicinen innan vi går på "killergrejen.." Och det va helt ok för läkaren på hudmottagningen....

Idag har Jonas (trott eller ej...) bakat tekakor!! Och dom gick att äta.. haha :) Och nu är det dax för melodifestival.. första som vi kan se i lugn och ro... ska bli mysigt.. tyvärr så sover snuttan så hon missar denna omgången med...

image90
Slappt va de här...

image91
I hajens käft...

image92
Bildbevis...

image93
Mycket fin present som Martina kom med idag.. Passar bra med nappflaskan och Tröjan... =)) HEJA HIF!!!


40 kanaler + TV3!!

Haha ja från och med igår så har vi nu permanent TV3 (och de andra kanalerna som ingår.. hehe) och inte bara på prövotid!! Wiiiieee! Som ja längtat.. eller nja.. men ibland har man saknat de.. Som när dom visade prison break.. nu är ja ju bara på säsong 2 så man kan ju hoppas att de snart visar den i repris =) Men ja bara älskar Extreme home makeover!!! Igår va första gången på 2 nära 3 år som jag fick se det igen och japp även denna gången sitter ja och lipar.. ingen förändring där inte... HAr ni inte sett detta nångång så kolla på de.. husen blir så superduper fina efteråt!! Man blir riktigt avis!! Och massa inspiration =)

Allt händer så snabbt..

Och idag har snuttan gått själv med sin lära gå vagn :)) Givetvis finns ja bakom å fångar om de skulle behövas.. men det behövs märkligt nog sällan... jo när vi ska gå åt ett annat än vagnen går på.. haha
Sen har vi varit och gungat.. det är toppen!! Och idag har jag även vändt vagnen om så att Elin nu tittar framåt istället. Den promenaden som vi gick idag gick förvånansvärt bra.. om de e nyhetens behag eller vad får tiden utvisa... Bjuder på lite nya bilder :)))

image84
På väg till babysim...

image85
Babysim är toppen...

image86
Följa John...

image87
Gullunge.. och en sliten far...

image88
Gunga.. wiiiieee...

image89
Inga sura miner här inte... ;))

Helgen...

Lördagen startade med att jag, snuttan och mamsen satte oss i bilen och styrde riktningen mot Malmö för en "titta i affärer dag".. hehe.. :) En ny bilstol skulle bla inhandlas.. Och valet stod mellan en Brio och en Acta Graco... Och som jag berättade för Jonas när jag kom hem.. jag föll direkt för acta graco.. just för färgens skull och att den ser så mysig ut.. sen hade vi acta på babyskyddet oxå och köper man en tv som e panasonic och är nöjd med den så köper man en av samma märke nästa gång.. Så funkar ja :))
Annars blev det inte så mycket shopping.. mest och titta..
På kvällen va vi på Lunds statsteater och tittade på 500... En otroligt sevärd föreställning!! Skrattade konstant i 2h.. Suverän!!! Mycket glad för den julklappen :P

Annars hände inte så mycket... Söndagen va lugn... Jonas kved lite om förkyldning men den har nog gått över för idag har han varit ganska glad.. haha :)

JO!! Melodifestivalen... När vi kom hem i lördags natt så satte vi oss i soffan direkt och snaskade på chips och kolla på inspelningen.. Va lite besviken.. Dels trodde ja att Poodles låt skulle va lite bättre.. saknade något.. vet inte vad men kanske trodde att den skulle va lite maffigare... Kändes klen.. Men dom stod ändå som självklar 2:a efter Amy tyckte nog jag... Sen hoppades jag på Sussie.. gillade den låten så fin text.. Och som 4:a ville ja ha face-84.. Dom hade klart coolaste texten.. haha.. Ja vill ha en hönsnätsbur med alla gamla x på vinden, plocka fram dom då och då och ge dom en snäll klapp på kinden.. GRYM!!!
Christer är en riktig fjant som tror att han fortfarande är ung och snygg.. blä.. sliskgubbe!! Men måste erkänna att efter att jag idag x antal gången lyssnat igenom låtarna så är I love Europe rätt klämkäck.. men nä så fort ja ser uppträdandet så får ja rysningar.. Kan jämföra Christer med Carola... Båda ska sjunga och inte snacka..

Jaja... Lördag bjuder ju på mina favoriter och dessutom i samma låt... :) Tror inte att de kan bli annat än succe.. Älskar Lucky star... så spänningen är oliiiiiiidlig.. (Snackar om Andreas och Carola för er som inte har koll)

Nu kallar sängen.. Ha´re!!!


Lyssna....

Denna sidan hittade ja... Enjoy..

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=79702&lid=puff_1049791&lpos=lasMer

Uppvärmning!!

Precis sett på nöjesnytt special melodifestival 2008... :)) Höjdpunkten är här igen!!! I LÖÖÖÖV IT!!! <3<3<3<3<3
Morgondagens tips går enligt mig till dom älskade Pudlarna med Martin i släptåg och Amy... Tror ärligt att Amy kan imponera. Hon har var väldigt "barnslig" på förra skivan.. men ja tror nog hon har tuffat till sig lite.. och The Poodles kan man ju bara älska... speciellt trummisen (Kicken) :P *Yummy*... haha :))

Tyvärr så ska vi ju ut och roa oss med teater imorgon så det blir en inspelad version som kommer till att tittas på när vi kommer hem imorgon natt... Men men bättre de än inget alls :) Orkar ju inte vänta på reprisen...

Danska bidraget är redan klart.. All night long... tror ja den hette... ja ja den va rätt trallvänlig iaf.. hehe...

Ha de gott och rösta på rätt!!

Djupdyk, tand, sittande och stående....

Japp allt ovannämda i mer eller mindre utsträckning.. lillan växer snabbare än snabbt!!!

Babysim tycker vi alla 3 är kanon och Elin har lärt sig dyka och nu är det inte så läskigt längre heller (varken för henne eller mig).. En vass liten tand är på väg att komma fram i underkäken.. Snuttan va lite klängig i förra veckan men annars har vi inte sett några symtom...

Häromdagen hade Elin svårt att sova som vanligt.. lite gnällig över att behöva sova middag!! Efter mååånga spring så kom jag in och fick då se lillan sitta upp i spjälsängen och imorse likaså.. har dock inte sett det på fritt golv än men det kommer nog närsom... Och idag reste hon sig dessutom själv mot Jonas när han låg på golvet... :)) Duktig gumma :)))

Nä nu e de Gossip Girl!!