Jahapp...

Så va de väl dags å skriva något igen... semestern är ju förbi.. Jonas har jobbat i 2 veckor och har en kvar innan han går på pappaledighet.. (vilket då innebär att jag har en vecka mammaledighet kvar, men de talar vi inte om... hmm...)
Nä ärligt talat så e de blandade känslor.. ska bli skönt och komma in i vardagen igen efter 2 år hemmagående, men oxå tråkigt att denna perioden med lillan e över..gick så snabbt ju... Men att Jonas vill vara hemma (och att vi faktiskt har råd att han går hemma) är toppen!! Tror att det är nyttigt för både Elin och Jonas...och kanske även mig :P hehe...

Semestern va skön men kort.. 2 veckor tillbringades hemma i trädgården och på små utflykter.. 3:e veckan va vi ute och flängde (som Jonas uttrycker de..) lör-sön va vi i Gbg och hälsade på släkten, mån-ons åkte vi till Linköping eller Bergs slussar som det heter och åkte en tur på Göta kanal, ons-tors tillbringades i Gbg med familjen Magnusson. Onskvällen på liseberg, torsdagen i slottsskogen. Fre-lör sov vi över i Ullared med samma underbara familj!! Å massa massa shopping.. AJ LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV!!!

Sen har det varit konfirmation för brorsdottern Josefin. Det har varit marknad, mellbystrand, trägården, Skånes djurpark och lite sånt myspys... Underbart med sommar!

Elin kan inte så många ord men TITTA de e hon bra på och använder det väldigt ofta... mycket som e "tiitta daaaa" å Smulan e "isssss" vilket då e kisse...
Tredje tanden har kommit, hon vill gärna äta själv och hon ÄLSKAR pommes!!! Blir helt galen när hon får syn på såna..

Lite sköna bilder kan ni få även denna gång ni som vill ha nåt och titta på...


Jag och Elin vid en av slussarna på Göta kanal


Jonas och Elin vid en annan...


Jonas och Elin vid slusstrappan i Berg...9 slussar i följd rätt häftigt!!!


Picknick med familjen Magnusson i slottsskogen


Elin å en get...hon älskar djur.. märks de??


En tuff liten tjej