En dag i Malmö...

Skulle åka till Hbg men bilen svängde fel.. (haha) å hamnade i Malmö.. Blev en trevlig dag med Karin i stan.. Handla vagn, jeans, solbrillor och en massa smått å gott på Ikea.. Där vi dessutom fick uppleva något nytt!! Dom har självscanningskassor där me.. supersmidigt och för två virriga dessutom extremt roligt.. HAHA!!

image110
Gillar nya vagnen =)

image111
Självscanning e kul... Eller hur Karin...


Det blev en svart

image108

image109

Liten, smidig och fälls ihop som en paraplyvagn... Blev inte Nalle Puh och ingen Brio sitty... Utan en svart Carema.. Hade ja fått min vilja igenom hade den varit röd, men som ALLTID så va den färgen slut.. men svart e snyggt!!

Beslutsångest!!

Usch va de e jobbigt helt plötsligt.. Vi tänkte invenstera i ett nytt vrålåk till lillan.. en sittvagn som vi kan ha i bilen. Som är lätt, smidig och inte tar så stor plats.. Har varit såld på Nalle Puh sittvagnen som finns på Jysk.. men idag så va jag och Elin och titta på en annan kandidat.. En Brio Sitty.. Två helt skilda vagnar vilket gör det så oerhört svårt att välja!! Hmm.. imorgon tror ja det bär av till Helsingborg för att kolla andra alternativ.. erbjudandet på Brion gäller bara tills på sön så ja måste tänka snabbt...

Första pulkaåkningen

Kan ju inte påstå att vi är specillt bortskämda med snö.. så när det imorse va strålande sol och snö som faktiskt låg kvar på marken, begav vi oss upp till cenrumgatan och hämtade min gamla pulka och oj va skoj de va!! =)))

image107

Påsken 2008

Ja så va denna låååånghelg över.. och de snabbare än snabbast.. Full fart från skärtorsdag till annandagen..

Torsdagen firades med påskfest hos Thomas. Alltid lika trevligt!! Tyvärr så va det en viss Jonas som efter ett toabesök kom ut och sa att "ja vet inte om ja somna på toa.. ska vi åka hem??" Så lite förtidigt enligt mig åkte vi hem.. Men tack för en supertrevlig kväll Thomas!!

Fredagen va vi hos min kusin och firade hennes födelsedag. Trevligt även detta.. Inget party party men lugn middag och en ruggigt trött Elin.. Hon hade ju sovit hos mormor och morfar på natten och det verkar som om dom haft party dom me för sliten är bara förnamnet av vad hon va... Så det blev en rätt tidig kväll..

Lördagen va det dags för påskbrunch hos familjen Magnusson. Så himla trevligt initiativ!! Älskar din spontanitet Cicci =)) God mat i underbara vänners sällskap. Hur kan man bättre fira påskafton??
På kvällen förvandlades vår källare till spelhåla igen.. De 3 J:na kom på besök och det va full fart!! Spelade OS på ps2 och guud va ja suger!! Inge bra på de där...

Söndagen... Brunch hos mams och paps... Mysigt och god mat... Lugn eftermiddag..

Igår va jag och tränade och sen va det lite städning inför nya veckan.. Och bakning... Skön dag..
Lillan va helt slut men det har varit tuffa dagar.. Ni förstår att sova borta e inget som hon vill... man kan ju missa något och tänk om vi skulle lämna henne.. nä det är bättre å plåga sig..

image99
Full fart framåt!!
image100
Lycklig och snorig...
image101
Påskharen kom på besök på påsaftonsmorgon...
image103
Trött men glad åt sin nya telefon...
image104
Hmm.. vem hinner först??
image105
Äldst kör =)) Sam han bara njuter.. haha...
image106
Såhär trött är man efter allt påskfirande =)) Gullunge.. Hon somna verkligen när hon åt...

Pimp my chair...

Med lite färg kan man göra en sliten Tripp Trapp stol riktigt fin... Lägg märke till det lilla extra på nedre plan... =)))

image97

image98


För helvete!!!

Skärpning!! Inte kan svenska folket tycka om Nordman?? Ja e stum av chock!!

Prosit!!

Lillan är förkyld. Denna gången värre än hon va förra.. då kanske de bara va lite snuva, men nu.. hosta, tårar och snor!! Massa snor!! Men inte lider hon för de.. busar värre an vanligt tycker ja. Hon har ju kommit på det här med att krypa nu och att resa sig mat ALLT!!! Kul men ojoj.. motion för hennes kära mor :P
Igår hade vi besök av Nettan och Hanna. Så kul å ses!! Sjukt man bor inte mer än en timme ifrån varandra, men det känns som världens ände.. så skärpning på oss där!! Hanna.. en bestämd liten tös för att vara 2år.. Elin håller på att köra på henne med gåstolen.. då spänner Hanna blicken på Elin och säger - AKTA HANNA!! Haha.. sen råkade hon trilla av gungan och inte va de hennes fel... NÄÄÄ.. de va mammas fel!! Mamma kasta Hanna... =)) Kul när man ser hur dom utvecklas. Nog för att ja tycker de går snabbt som det gör, men visst längtar ja efter att Elin ska börja prata och visa vad hon vill hon med..

Idag har vi varit och tittat på Jonas när han spela träningsmatch. Så fint väder och lillan kröp på gräset för första gången.. vet va ni tänker.. GRÄSFLÄCKAR!! Japp massa och massa smuts!! Men det älskar vi i denna familjen. Här ska vi bli smutsiga när vi leker!! De hör liksom till!! :))

Lite bilder från mobilen kan ja nu bjuda på.. För visst e de typiskt att man aldrig har kameran med när man vill.. Men som min käre bror sagt.. visst har du kamera med dig.. du har väl mobilen?? Ja de har ja ju =))

image94

image95

image96