Så kom den..

Den första vab-dagen... lillan hon hostar å hostar å snorar å hostar.. Lilla pyret!! Men hon är ändå hyfsat pigg... Så idag blir det en "göra ingenting dag, bara mysa dag.."

Vilken start..

Mmmm kanske inte den mest lysande starten på veckan, men de går.. Igår började lillan på dagis på riktigt och där e de inga problem alls. hon äter bra och sover ca 1 timme (att hon inte sover mer förvånar mig... hon går dock upp 06.00...) Och alla pedagogerna (japp de e så dom ska kallas..) är helt betuttade i henne.. åh hon e så lugn och snäll å hjälpsam.. Kan inte säga emot! Hon ÄR lugn, snäll och hjälpsam!!

Men mitt huvud va inte riktigt med på noterna igår... va längesen ja hade migrän, men igår så kom den på besök igen.. Fy FAAAAN!!! Inte undra på att ja e livrädd när ja får ont i huvudet att de ska leda till migrän... klart man inte glömt hur de kändes men ja hade liksom förträngt de nånstans.. Ugha! Och sviterna sitter i än idag - inte ovanligt, men ja har iaf tagit mig till jobbet och utfört mitt uppdrag som postis.. Sen fick vi inte våra löner insatta på kontot igår... grrr.. så de har vi "strulat" med idag, men de har iaf löst sig... Men ändå.. lite panikkänsla där...

Lillan e förkyld och väldigt hostig.. dom hade tagit febern på dagis, men den va normal... så vi får väl hur de utvecklar sig... kan ju inte säga att de inte e väntat... Dagisbasilusker.. fasar för när hon släpar hem vattenkoppor eller nån annan barnsjukdom - då ja inte haft en enda.. blir mycke ompyssling för Jonas där.. :P

Nä nu ska ja passa på å mysa - lillan sover och Jonas tränar sent idag =))) Tjing!!

Märkligt..

Men så fort Jonas inte e hamma så går det mycket lättare att städa och fixa grejor här hemma... Antagligen är det för att det inte e nån som "gnäller" eller rent av bojkottar de man håller på med och går och sätter sig vid datorn.. kan va så..säger inte att de e så men kan va.... Iaf så har ja rensat ut massor av skit nu!!! Behöver man verkligen 15 olika uppsättningar med handdukar när man ändå bara använder 4 av dom?! Nä kom ja fram till... Så nu har vi snart plats över i skåpen.. eller nja.. allt e relativt, men om man kastar lite så borde de ju bli mer plats så man kan köpa nytt.. eller?! Nähä va de inte därför ja röjde.. haha!!!

Lillan trivs jättebra på dagis. Mor får en puss och sen springer hon in till dom andra barnen.. och när ja hämtar henne är det inga problem att följa me hem för efter 7 timmar är även hon rätt nöjd.. får se hur de blir nästa vecka när hon kommer gå nånstans mellan 8-9 timmar där... ojoj.. lite ångest har ja allt, men som ja sagt innan... De SKA bli skönt å få rutin på livet igen och framför allt 2 fulla löner!!!

Nä nu e de dags å hämta vildingen å se va hon lärt sig idag =))

Hare gött!!

Konstig känsla..

Sitter här kl 10,30 en måndag... SJÄLV!!! Ingen hemma.. mycke märkligt!! Men lillan e på dagis och Jonas har börjat jobba... bara skumt.. inte varit själv på 1,5 år och allt e så tyst!! =)) Ska nog passa på att lägga mig en stund i badet å bara slappa me min lyssnarbok...

Inskolningen går helt sagolikt bra!! I fredags tom sov Elin där utan bekymmer.. trodde ja aldrig. Dom sover utomhus i vagn och Elin som i normala fall inte riktigt kommer överens me vagnen hade somnat med detsamma... Och idag när vi kom dit så stod Oliver <3 å vänta vid grinden på henne.. HAHAHA dom e så goa!! Ätandet går det mindre bra med men det ger sig säkert de me.. Elin är en liten kladda me de i vanliga fall me.. känner inte hon för att äta då gör hon de inte å nästa dag kan hon vräka i sig.. men de e väl så barn funkar.

Jonas hade nog grym ångest imorse.. inte för att ja vaknade när han steg upp, men ja vet hur det känns och hela denna veckan kommer va jätteseg.. ojojoj.. =) Men nästa vecka e de min tur igen och då börjar riktiga familjelivet - och ja erkänner ska bli rätt skönt!!

I helgen va vi och titta på
arlövsrevyn igen för 4e året i rad tror ja de e men ack va skoj den va i år. Den bästa vi har sett iaf!! I pausen hade ja så ont i mina kinder att jag fick strecha.. de säger inte lite!!!

Ha en skön måndag för de sk aja ha...i min ensamhet =))

Inskolning

Igår började inskolningen på dagis.. och det så faktiskt himla bra!! Elin tycker att det är super =) Idag va hon dock lite trött så hon va gnällig, men hade inte ja varit med hade de funkat bra med fröknarna.. Eller säger man fröken? Hmm... Mentorn.. pedagogen.. jaja.. ja har alltid sagt fröken så fröken e de för mig...
Idag hittde hon en liten kille att hålla i handen me.. Oliver heter han och är ca 1½ månad yngre än Elin... Dom e så söta!! Man blir helt varm i kroppen när man ser dom gå runt hand i hand... Tänk va snabbt tiden går!!! Helt sjukt!!
Jag är helt slut efter 2 timmar på dagis så så mycke mer blir de inte gjort här hemma.. har/håller på att städa ut julen och tänkte då passa på och storstäda me.. hmm går sådär.. =)
Ha en skön tisdag!!


Lycklig Elin på dagis =)

Biobesök

Idag blir det en riktig mysardag här hemma...först bär det av på bio.. inte i kväll utan mitt på dagen.. mysigt!! En liten fika innan och äta gott när vi kommer hem.. och sen ligger ju Jonas lite efter mig när det gäller prison break så det ska det kollas på ikväll!!!

 Filmen vi planerar å se... nån som sett den?

Ha en skön lördag!


Jo glömde..

Ja som är lite kändisnörd.. eller nja.. men iaf.. har hittat perrellis blogg för er som e intresserade av en normal kändis.. eller nja.. jodå.. men kolla här isåfall....    http://charlotteperrelli.blogg.se/

2009

Japp så har detta året satt igång och vad kan man ha för förhoppningar om detta året... mja dom håller ja nog för mig själv ett tag till :P Men det är klart att det blir aldrig som man tänkt sig!!! Åter på jobbet efter sjukdomarna som var.. iaf 2 dagar - fre förra veckan å mån denna, för nu har ja semester =) Fram till den 26 januari är jag ledig!! Så skönt! Ska börja skola in Elin på dagis på måndag och det är sjukt spännande då ja tror att hon kommer tycka det är toppen!

I måndags var vi som traditionen säger... hos R&Å i Helsingborg. Det är verkligen jättetrevligt! Hela familjen samlas och det bjuds på sommarmat!!! Efter all julmat som man just nu bara kan spy på så är en macka med matejsill, potatis och gräddfil till förrätt, grillat till varmrätt och glass med varma bär till efterrätt inte helt fel!!! Just detta med grillat på 13afton är superb!!
Min brorson är grym så ni vet! Han är nu mer Helsingborgsmästare och inte nog med det.. han gjorde avgörande passningen!! Oj va stolt faster kan vara!! =)

Annars vad har hänt? Inte mycke.. pulkaåkning och snögubbsbyggande..och idag en tur till Nova.. Ja de e nog de som hänt... Jo sen har ja sett färdigt s3 av prison break me.. den e grym!!! Nu ska ja bara komma ikapp på s4 me så kanske man kan följa den på tv snart.. haha!!

Ha en skön fredagskväll!!


Taktikgenomgång


Oj va de går!!


Sista knappen på plats =)


Fika på Åhlens...skönt me soffa..


Nu åker vi hem...