Vill haaaaa!!!

Så snyggt namnsmycke!!! Julklapp eller 30års present?!?! JAAA TACK!!!


Trädet, Mellbystrand & Kolmården

Resan började som sagt till Trädet där vi skulle hälsa på Ann och Martin. Väldans trevligt, men låt mig säga att man märker när man kommer in i Småland... Skog skog skog å sen.. lite skog till.. Mysigt men rätt enformigt :P

Efter den lilla visiten så drog vi oss ner till Mellbystrand där husvagnen stod alldeles ensam å väntade på oss. Och i hopp om att Smhi skulle ha fel så stannade vi till måndagen, men dom hade tyvärr rätt... regn å moln, men vem har sagt att man inte kan va på stranden ändå eller lekplatsen som e Elins favorit..

På måndagen så åt vi frukost i lugn och ro innan vi drog vidare till Norrköping och Scandic som skulle bli vårt hem för 3 nätter.. Och OJ vilket hotell för barnfamiljer!! Stort lekrum, tvspel, pool och riktigt riktigt barnvänligt!! Elin hade superskoj å då va givetvis vi nöjda!! Tis, ons tillbringades i djurparken.. sol och stekande hett..

Sen på torsdagen åkte vi hem nöjda å trötta.. hade som förhoppning att hinna ner till Gästis å äta med dom andra men efter 8 dagar i kappsäck och 40 mils bilresa är man rätt mör.. så de blev grillat å vin i trädgården istället... Och oj va ja älskar mitt kök!! Det va de ja längtade mest efter dom sista dagarna att få laga egen mat!!!

Men men nu e vi på g igen och imorgon bär det av med familjen Magnusson till Ullared och jisses va skoj de ska bli =))


Jonas, Martin och Lola


Ann och Elin


Typisk husvagnssyssla... Yatzy!! Å vill bara berätta att jag är oslagbar!!


Bada i vågor e skoj!!


Tipspromenad
Bada bada bada!!!


"Skynda dig far vi ska åka!!"


mmm de e frågan...


Balansgång hos bamse...


Bamsekram


En av måååånga glasspauser.... å jodå.. lillan äter me glass =))


Trött efter jobbiga dagar...

Har många fler bra å fina bilder men ja orkar inte lägga upp alla!!!

Tjing på er!!

Hemma

Trötta, slitna, nöjda, glada och äntligen hemma! Efter 8 dygn borta i sängtyper som luftmadrass, husvagnsmadrass och hotellsäng så längtar man efter sin egen säng.. allt har varit kanon och jo... vi hade tur med väderet för det mesta =))
Återkommer innan söndag och berättar (nästa) allt innan vi drar iväg igen :P
Men nu säääääängen!! Tjiho!!

Ses om en vecka sisådär....

Japp nu kopplas larmet på för nu bär det av på en liten tripp i Sverige... Imorgon kommer vi dra oss till Trädet för att hälsa på ett par filurer där, sen på tors drar vi oss ner till smultronstället Mellbystrand för att utnyttja husvagnen för oss själva å hoppas på bra väder. Är det bra väder stannar vi tills på mån och kör då upp till Norrköping och Kolmården i dagarna 4... Sen på tors är det bråttom bråttom hem för då e de ju Sjöbomarknad och middag på gästis kl 17 som vi ju inte vill missa!!! Tjiho vilka veckor!! Kul kul å mysigt värre!!

Va och fick gjort vid mina fötter redan i söndags... som en liten bonus fick jag även fingernaglarna målade...kanske inte riktigt jag.. men tårna e coola... Dock ser mina tår lite äckliga ut på bilden men å andra sidan vilka tår gör inte de?!Have it najs!!!

Semester!!

Tjiho så har äntligen semestern startat eller teoretiskt börjar den ju inte förräns imorgon... Jag va dock hemma i fredags å vårda lillan... hon har/hade nämligen fått nåt så exotiskt som höstblåsor.. hmm ja va e nu de då e de säkert mer än ja som undrar.. jo blåsor i mun, händer, på fötter och även på rumpan.. sen lite släng av feber å allmän trötthet å sjukdomskänsla.. typ så... Men nu är det nästan borta - hon har nån liten blåsa kvar i munnen å nån på tårna, men hon äter igen iaf =))

Igår va vi på dop. Lille Jack skulle döpas. Och de gjorde han hemma i trädgården. VARMT!! Låt mig säga att de va nog många som va avundsjuka på honom när han fick vatten på huvudet =)
Mysigt mysigt... sällan ja varit med om dop som varar tills kl 23... eller nja de varade nog längre, men de va då vi begav oss hem... hemskans trevligt!!!!

Denna veckas planer va ju att dra oss till Mellbystrand, men vi får väl se.. dom lovar ju inget vidare väder å då kan vi kanske STÄDA lite istället här hemma... Haha tror dock att Jonas föredrar husvagnen då trots att där inte e nån uppkoppling =) Vi får helt enkelt se... Onsdag ska ja dock å få fotvård... fasen va gött de ska bli!!!


Dopgänget... inte doping... obs obs!!


GULLUNGAR!!!!!Huvudpersonen...


Sommartjejen!

Nåt lär man sig på dagis iallafall...


Bröllop mm..

Så i lördags va de äntligen dags för bröllop mellan Jocke & Eva. Och ojoj va dom va fina!!! Eva va så vacker att det nästan kom en liten tår i ögat!! Och som alltid.. bröllop e underbart roligt!!! God mat, trevligt sällskap och sen rajraj... =))

På söndagen va dock jag inte så tipptopp som ja brukar vara... hade nog blandat liiiite förmycke... Vems ide va de å snapsa öl?! Ja som inte ens dricker öl... hmmm...
Det blev iaf bättre framåt eftermiddagen när man kommer underfund med att man lär överleva den dagen med.. Och vilken dag det blev!! Mina 2 tjejer va så duktiga!! Haha.. hann ni börja fundera?! Jo ja menar ju då Smulan och Elin... Katten va på jakthumör och försökte under förmiddagen fånga en fjäril vilket inte gick så bra så Jonte mobbade henne lite å sa haha vilken jägare vi har... Lite senare så bevisar hon dock för honom att hon visst är en jägare!! Jonas sitter i källaren och ner kommer katten med en levande fågel i munnen!! Haha!! Duktig kisse!!
Elin å andra sidan badade i stora poolen utan att skrika och sen gjorde hon även nr2 på pottan!!! Även de utan å skrika.. annars e de lite läskigt... Så stolt ja va på kvällen!!! Vilken duktig tjej!!!

Denna veckan har bara sagt svisch.. och nu är de bara 2 dagar kvar att jobba sen är det semester!! Wiiiieho!! Och imorgon får vi besök av Petra, Sami & Elina!! De ska bli skoj!! Och på lördag är det dop för lille Jack!!


Brudparet


Såhär snygga va vi =))


Varför lyckas man alltid få med såhär intelligenta kort?! Då har ja ändå raderat säkert 10 som e ännu mer intelligenta...

Ha de gött!!!