Måste bara tipsa..

Hamnade på Sannas blogg av en "slump" (eller ska ja va ärlig så för att hon e sambo me Micke.. men men...) och har följt den ett tag..
Har kommit till att gilla hennes inlägg väldigt mycke!! Hon är en sund människa me sunda åsikter!!

Kolla å läs om ni håller me mig.. Speciellt "Dagens lyxproblem" och "en söt liten gumma".. Finns massa innan me men det är dom senaste som ja verkligen suttit å känt att fan vilken vettig människa!!

http://www.mama.nu/blogg/sannas-blogg/

Ha en skön lördag!!

Well Well...

Jag lever å dom andra 2 me...efter veckor med illamående och toakramningar är ja nu back in game igen och mår bra största delen av dagen iallafall.. Kvällen e de oftast skit, men då sitter ja i min lilla soffa med ett glas coca cola å tycker synd om mig själv å de brukar hjälpa skapligt tills ja ska resa mig å märker att ja knappt kan gå för att foglossningen gör sig påmind... men men de e härligt å va gravid igen..eller för att vara helt ärlig..nä de e inte härligt!! Ja e inte gjord för en graviditet! Ja tycker inte om att bli stor som ett hus, ha huvudvärk, må illa, vara ständigt trött och bara gnälla!!! För det är så mina graviditeter har varit å ja förstår att folk tycker att de e asjobbigt - de tycker ja me!! Men däremot så älskar ja det som kommer ut av de.
På måndag är det dags för första ultraljudet och lika nervöst som förra gången å veta om allt ser ok ut. Man har ju dom värsta mardrömmar innan man vet att de verkligen är ok...

Elin har fått konstaterat att hon har inflammatorisk astma. Vilket innebär att hon kan få astmaanfall när det står en infektion i kroppen som tex förkyldning som är de vanligaste. Men de behöver inte komma varje gång och det kommer förhoppningsvis att växa bort.

Ja de va en snabb uppdatering men min soffa å coca cola väntar på mig!!