Testar nytt...

Byter bloggadress då jag inte riktigt lyckas få till de som ja vill på denna...

Så nya adressen för er som e intresserade av att följa vår familj vidare är

http://familjenohrling.blogspot.com/

Enjoy!!!

Så va den påsken över

Och för er som undrar.. nä ingen bebis.. för er som inte undrar blir det iofs samma svar.. =)

Men vi har myst myst myst och haft en riktigt skön familjehelg som började med städning av garaget så vi kommer åt trädgårdsmöblerna och avslutades idag med badhuset! Elin va salig när vi frågade henne imorse om vi skulle åka å fika (IKEA) eller åka å bada... kloka fröken valde givetvis bad och det är vi glada för efter att vi hört hur mycke folk det tydligen va på IKEA idag.. Ugha!! Elin verkligen älskar att bada och idag va de extra spännande när far va me.. han har ju lyckats jobba dom dagar vi varit och bada annars. Riktigt mysig dag som avslutades med kinamat (Jonas hade ju lovat att han skulle fixa middagen idag..)

Det har som sagt varit lungt värre denna helgen. Och imorgon sätter de igång med både dagis och jobb igen.. å ja får gå här i min ensamhet.. (rätt skönt ibland :P)


Från tidigare bad..

Sen lite påskbilder.. Paket å äggjakt..
Påskharen hade lämnat efter sig ett paket med musse på och ett ägg med rosa snöre!!Å så här slut blir man efter en dag i trädgården...För er som är nyfikna så innehöll paketet en rittavla och ägget lite godis och ett par nya nappar..


HA EN SKÖN VECKA!!