Dags att förbereda sig...

... inför sommaren!! Har för inte allt förlängesen upptäckt att Ellos även säljer Esprit kläder och ni som inte redan vet de så tillhör detta ju mitt absoluta favomärke!! Gillar deras kläder skarpt! Bra passform, snygga kläder som håller tvätt efter tvätt och till ett humant pris!! När ja nu snurra runt på nätet efter en snygg bikini så plötsligt bara fanns dom där.. Bikinisarna från Esprit.. och med ett erbjudande på 40% på ellos kunde ja givetvis inte motstå.. Så om ca en vecka ska sommarens outfit finnas i min brevlåda!!! Tjiho! (Hoppas bara de blev rätt stl :P)


Bild från Ellos.se


Skam den som ger sig...

Har äntligen kommit underfund med hur jag lägger upp youtube klipp!! Måste dela med mig av detta.. Varje gång ja ser de så bölar ja som en stucken gris... Åh de e så fint!!


Denna blev snyggare.. rösta på denna istället :P

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hjälp mig vinna!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Åhhhhhh!!

Fortfarande ingen bebis som vill titta ut.. Har fruktansvärda nätter fulla med värkar, sammandragningar och foglossning.. Dagarna e bättre. Då kan ja tom gå å vila mitt på dagen utan att besvären gör sig påminda - så jag har vänt på dygnet lite.. Tyvärr kan ja inte göra de helt då det ju finns en dotter och ta hand om me, men så gott de går är ja numera nattmäniska.. Vilket jag är rädd för att den lill* parveln i magen oxå e.. Men de e ju ingen fara (som Elin skulle sagt..) passar ju pappa far som handen i handsken....

Förra veckan försökte ja med att storstäda och trädgårdsarbete, men inget hände.. I helgen har ja försökt ta de lungt, men inget hände.. Försökte tom skrämma ut bebis med tvspel, men nää.. så nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på.. tar nog en lugn vecka med massa egentid.. Men eftersom min kära svägerska Åsa fyller år på torsdag så är det väl den dagen som har lägst odds just nu.. Vi brukar ju va rätt bra på å pricka in de där så vi inte sprider ut de förmycke..

Jonas har haft de körigt på jobb, men de e bättre.
Elin har varit sjuk förra veckan men är idag åter på dagis - med sin bebis.. Så när hon kom imorse å berättade för fröknarna att hon hade sin bebis med så började dom kolla ut efter en barnvagn :P Haha LURADE!!!

Ha en skön dag - nu e de dags för Barnmorskebesök igen... ska se om hon kanske inte kan ge den en extra puff idag =))


Idag är dagen...

...då ja sedan länge bestämt att jag ska åka in till bb, men de verkar inte alls som om bebis vill som jag. Istället e ja trött trött trött och all lust har flugit ur mig.. några projekt i väntan på den lill* blir de nog inte.. om ja inte kan piska Jonas lite å sen bara själv sitta bredvis å dricka kaffe å peka.. men den planen brukar aldrig gå så bra... De bästa knepet e att ja sätter igång sen blir ja sur för att Jonas inte hjälper mig å DÅ vaknar han å vi hjälps åt... =)) Nog ett knep som många tjejer har.. iaf av dom ja känner - funkar klockrent!!

Vi får se va som händer under dagen... förhoppningsvis blir de som sagt en tur till Ystad =)

Längtan

Ja jo de skulle åter igen kunna handla om bebis, men näää!! "Råkade" slå på tvn lagom till roomservice.. och oj vilket sug ja fick efter att få kasta på mig mina målarkläder och börja renovera!!! Alla mina 1000 projekt jag har i hjärnan vill verkligen komma ut i dagsljuset å visa sig!! Så imorgon är frågan om ja ändå inte ska ge mig på toaletten i källaren.. oavsett va Jonas tycker.. men nånstans måste ja ju börja och dom andra rummen e ju fulla med skit och trädgården e fortfarande täckt av snö...

Men först blir de ett besök hos barnmorskan igen.. Förhoppningsvis det sista!! Håll tummarna :P

Denna eviga väntan...

Nu börjar de bli drygt! Riktigt drygt!! Skulle helst vilja att bebis tittat ut igår.. De e tungt, smärtorna blir tydligare och man vill ju bara veta va de e för en liten sparv som ligger där inne å ställer till me jävelskap... Men ja får väl snällt vänta antar ja. Magen har dock sjunkit en del nu så vem vet - kanske blir på lördag som ja sagt innan...

Melodifestivalen - ja va ska man säga.. fel låt vann.. samma sak varje år, men tydligen är ju svenska folket överens om att Anna skulle va bäst. Synd bara att dom har fel!! Salem va grym och stackars stackars Peter som faktiskt gjorde ett fantastiskt framträdande! Det va riktigt riktigt bra i lördags - gillade inte alls Peter när vi såg det live, men den va som sagt huuuur bra som helst i lördags!! Sen min gulleplutt Andreas... suck ja va säger man.. stackars dig me.. Synd att en nervös å hispig Anna skulle slå dig. Stackaren lär ju va helt sönderstressad i Oslo.. Jaja nu e de som de e och vi hoppas på de bästa och att ja har helt tokfel!!

Elin går runt här hemma och berättar att hon är en stor flicka.. så för er som undrat kan vi nu meddela att så e de.. Blöjan hänger kvar, den försvinner när hon känner sig redo!! Men hon är JÄTTEDUKTIG med sin napp å snutte. Innan har dom kunnat hänga me hela dagen, men i torsdags va de nåt som hände... Dom skulle ligga kvar i dagisryggsäcken och inte komma fram förrän på kvällen.. Sen har de hållt i sig.. Napp å snutte när vi sover inte mer.... inte ens när vi åker bil - vilket hon tyckt varit mysigt innan.. Nä Elin e en stor flicka!! Så till sommaren hoppas vi på att både napp å blöja försvinner.. Å de tror vi nog att de gör.. hon e på g.. bara lite feg..

Fastnat i traderaträsket igen... shit va de e  kul å fynda! Å nu har ja dessutom börjat sälja lite själv vilket gått hyfsat så denna månaden har vi kanske gått +-0 på våra affärer.. Jonas har ju oxå hittat dit... (skyller på honom å hans spel.. :P) Men visst tusan e de toppen å fynda!! Å att bli av me skit man inte vill ha å tjäna pengar på de!! Har ju lite svårt å stå på loppis just nu, men de kommer de me till sommaren!! Löv it!!

Onsdagar har numera blivit baddag med Elin. Nu när vi fått ett fint bad i närheten gäller de å passa på.. Och hon älskar de!! Trots att de va längesen hon gick på babysim och längesen de va sommar så simmar hon runt me sina puffar å bryr sig inte de minsta om hon får vatten över huvudet...

Nä nu ska ja fortsätta me mitt bak.. Idag blir de nån ny sort som heter kaffekakor... kan väl passa maken min om inte annat :P

Tjing!!

Vårkänslor!!

Med en seg start på dagen med huvudvärk och allmänt synd om mig så har det blivit betydligt bättre nu på eftermiddagen!! Solen har lyst från en klarblå himmel & jag tog mig iväg på en snabb shoppingtur i förhoppning om att huvudet skulle hålla sig, och jodå.. så de blev nya gummistövlar, nya basketkängor och en dunväst - allt till lillskiten Elin!! =)) Och till mor blev de givetvis schlagerskivan så nu går den varm i stereon.. huvudet är inte på topp men va fan... Vårkänslorna är här!! (förhoppningsvis för att stanna :P)Ha en skön helg!! Och gör som ja imorgon.. rösta rätt!!