Stolt mor!!!

Överlycklig på en sekund!! Världens bästa Elin har för FÖRSTA gången rullat över från mage till rygg!! Med en själaglad och stolt mor blev hon dock rätt paff första gången men sen fick vi testa en gång till så att vi kan visa det för far på videokameran... :)) Mitt lilla pyre..
Ojoj va stolt ja e. Igår va livet skit och gå hemma men idag trots munsår och finnexplosion på ryggen så kunde ja inte varit mycke lyckligare!! Vårt lillla gull som verkligen hatat att ligga på mage verkar nu tycka att det är toppen så nu lär Smulan få lämna tillbaka babygymet igen... (hon har tagit de i beslag nån vecka..)

image55

Igår va vi och handlade.. eftersom jag snart får panik av att gå hemma så va vi tvugna till att hitta på massa (dock har ja ju ändrat uppfattning idag... om jag jobbar så missat ja ju alla framsteg.. de vill ja ju inte). Iaf så åkte vi till Svedala och skulle kolla in outleten.. skulle inte handla bara titta.. SURE!! De vet ju ja hur man gör..hmm.. sååå mycke fint till gumman!! Blev förälskad i en kanonfin kofta.. danskdesign och sååå superduper söt men ja tyckte att det va mycket och lägga 300:- på en kofta som hon strax växt ur.. så det blev en billigare variant av kofta och en mysig tröja... Berättade för mormor att vi hittat koftan så nu ska vi nog snart köra dit igen ;)) Hehe...  Hon har redan börjat tänka på julklappar och ja pekar gärna....

Bjuder på fler bilder av min duktiga tös idag på begäran utav farmor....

image56
På promenad... gäller å ha massa myskläder på då...

image57
Snackar taktik med Snutte innan vändningen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback