Äntligen helg!

Ja när man jobbar kan man verkligen säga så!! När man gick hemma så kändes inte helgerna lika speciella, visst längtade man efter att Jonas skulle va hemma med oss men de va ju enda skillnaden... Men nu så har man den där underbara fredagskänslan och den e underbar!! Igår när ja kom hem så väntade dessutom riktig lyxmiddag!! Ryggbiff med timjanbakad klyftpotatis, rödlök stekt i äpplemos och sallad.. MUMS!!! Å till efterrätt chokladpudding...

Vi har fått smak på de här med loppisar och förra lördagen begav vi oss på en utflykt till simrishamn för att gå på loppis.. hittade inget men däremot så kommer vi inom de närmsta att stå och sälja lite skit där.. sen åkte vi till kivik å hälsa på hos musteriet och efter de tog vi en picknick på stranden i vitaby.. hur mysigt som helst!!!

Veckan har senare gått på som vanligt... jobb för mig och "semester" för Jonas.. (vet inte om han fortfarande betraktar de som semester men han gjorde innan han blev pappaledig) Och har ja sagt de innan.... Ja ÄLSKAR mitt nya jobb!! Jobbat 3 veckor.. inte en enda dag har ja haft ångest.. dock 2 dagar me grym huvudvärk när ja åkt iväg.. och ja erkänner hade ja jobbat i hässlehåla så hade sjukskrivit mig dessa dagarna.. lite långt å köra hem igen om migränen skulle bryta sig fram men nu e de ju bara å ta min medicin och sen ringa jonas så får bilen stå...

Nä nu ska ja gå upp å fixa lite frukost åt min kära familj sen ska vi strostäda barrummet och fixa lite me målning osv.. så skoj!! Har förresten shoppat loss till elins rum igen... lite bohyllor å så... blev så fint!! Och Elin hon e nöjd hon me..


Gräddbakad kassler....

Japp de va dagens middag.. det som jag vetat ett tag ska nu sättas på pränt!! Jonas KAN laga mat!! Bara det att han är för feg, men som hemmapappa så får man allt stå för middagen.. och idag blev det då gräddbakad kassler med ris och sallad... Det va supergott!! Luktade dock lite skumt i köket ett tag med en blandning av annanasdoft och vitlöksstank.. hehe.. men MUMS!!

Jobbet går bara fint och kan ärligt säga att ja hittintills inte hittat nåt kålhuvud!! Gillar alla.. och för att va mig.. KORS I TAKET!!! Annars brukar ja lyckas reta mig på nån.. men visst va e 3 dagar.. Nada!! Kan säkert komma en redogörelse nästa vecka om nån som e sjuk i huvudet..


Lägger upp ett kort på den enarmade banditen... har dock sett värre ut med bandage runt magen och även runt högra tassen...

Så kom dagen...

...som ja inte längtat efter... Klockan 06:00 ringde en inte allt för vacker signal här hemma. Dags för mig att ta på min uniform (som ja märkte inte e allt för skön..) och styra bilen mot Hörby och mitt jobb... När ja väl kommit dit så va de rätt skönt å komma in i vuxenvärlden igen, men usch igår kväll och imorse va inget skoj.. grym ångest!! Men som sagt skönt å va inne i de igen.. en dags övning så imorgon kör vi järnet igen å visar vem som e sveriges bästa brevbärare :P Haha!!

Helgen som gick va en helg med blandade känslor.. Hade bränbollskväll i fredags och det va jättetrevligt, men strax innan folket kom så blev Laban påkörd av en bil så de va mindre trevligt.... Han klarade sig dock undan med bara en spricka i vänster framtass så den e gipsad och han ser minst sagt invalid ut!! Men usch innan man fick reda på hur allt stod till när mams och paps på lördagen körde till djursjukhuset så va nerverna inte som dom skulle. Visst det är bara en hund och ingen bebis, men det är ändå en familjemedlem och det är ju inte så man vill att livet för djur ska sluta.. Men det gick som sagt bra!!

Nä nu måste ja till sängs! Natt natt på er <3