Shoppaholic...

Japp idag trillade pengarna från fk in och lagom till detta va det klädbytardag på församlingshemmet i sjöbo.. Tänk så lägligt :))) Som vanligt kan man ju inte missa en så stor händelse så in med lillan i bilen och ner till sjöbo.. skulle ju inte handla bara titta som det så fint heter.. Jaha.. första man hittar e en mössa som e lagom till nästa sommar, sen springer jag på en IdaT-pyjamas som jag har jagat JÄTTELÄNGE för ett vettigt pris.. fick den för 10:-!!! Så jäkla nöjd!! Efter den så va det en massa annat som slank med men jag är supernöjd!! Och tack vare fru M så fick vi med oss 2 labanbodys och ett par labanbyxor med.. Laban e favorit nr 2 efter Ior... (och de andra i nalle puh...) sen kommer tummen också med på ett hörn.....
Ringde till Jonas och berättade om min fynd. Han lika road som vanligt och sa att "ja det behöver hon ju verkligen.. *mutter*" Haha!! Sen berättade jag att allt sammanlagt gick på 115:- och då va det helt plötsligt andra toner.. hehe...

Efter shoppingen så åkte vi hem till Cicci och Sam och fikade.. Elin och Sam delade på babygymet och Elin gjorde allt för att flörta men Sam... han e mer intresserad av Bamse han... Söta e dom iaf.. rätt som det är så ligger dom och håller handen... GULL!!

Nä nu skriker sängen efter mig, bäst och sticka!!

Åter onsdag..

Tiden går så sjukt snabbt!! Har ja sagt de innan?? Hehe men jag hinner verkligen inte med allt som jag vill och bör göra.. Helgen som gick va vi i Götet. Hann till och med gå en sväng på stan nu när vi va där och bara mysa och vara vi.. inte ofta vi hinner med det för de e sjukt stressigt när man e där uppe och hälsar på.. alla vill ju träffa Elin så till er som vi inte kontakta denna gången heller... förlåt men er tid kommer vi LOVAR!!

Måndagen gick till att ta igen oss på... snäckan va helt färdig som vanligt efter såna utflykter... framför allt så tar nog bilresan rätt hårt på henne.. hade problem både upp och ner med att hon blev vansinnig på oss som inte fatta att nu fick det va nog...

 Igår va det babycafé igen och där va tidningen och både fotograferade och filmade... Kolla in
http://www.ystadsallehanda.se/ där kan ni läsa om babyrytmiken och även se på film därifrån.. Elin är hon i den lilarandiga klänningen och jag är då logiskt nog den som håller henne....

Efter caféet så åkte Elin till mormor för att jag skulle handla och sola.. Ringde hem när jag körde från Sjöbo för att höra om Jonas skulle ut och springa.. men då hade snäckan fått megapanik hos mormor så hon hade sett att Jonas kommit hem och körde ner och lämnade henne.. Men hon hade panik ändå.. Sen sov hon när jag kom hem. Jag gick in och duschade och hörde att hon började skrika igen.. när ja duschat färdigt så öppna Jonas dörren och visade att jag va hemma... och vips så va allt bra :)) Sen skrek hon inte mer på hela kvällen... hehe vill bara berätta att jag känner mig i dom lägena som en OTROLIGT BRA mor!! Man blir så glad och stolt.. lite värre för dom som står bredvid men dom väljer jag att i vissa lägen ignorera :))

Nä nu väntar tvätten innan snuttan vaknar igen..

Ska börjas i tid...

Ja nåt jobb på posten lär ju inte snäckan få, men intresset för reklam finns ju redan så kanske nåt inom marknadsföring..... ;))

image63

image64

image65

Sjukstugan rapporterar...

Ja vi e inte supersjuka, men Elin och jag har varit förkylda sedan i fredags och idag kom Jonas hem och va SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dålig!! Märkligt det här med förkyldning... den tar hårdare på män än på kvinnor. Varje gång Jonas blir sjuk så får man höra de!! Det är ingen som kan undgå det tror jag.. Att män inte åker till akuten när dom börjar nysa eller hosta e för mig en gåta. Hade jag själv varit halvt döende så hade ju ja åkt bums iaf :)
Som sagt jag och Elin är inte döende utan har bara en vanlig förkydning men mannen i huset har drabbats lite hårdare ;)

I lördags så va vi på dop. Det va lille Sam som skulle få sig ett dopp i baljan och hans namn blev Sam Egon Valentin.. Åh ja älskar Valentin!! Inte som förnamn men som mellannamn... Tänk er själv en liten Sten Isak Valentin... hade inte de varit gulligt??? Jaja vi får väl se vad nästa lilla pyre får heta när det e dax för de...

Idag har vi varit på babycafé igen och de e så mysigt med alla små barn... idag va vi 27 mammor med sina små.... barnen får inte vara över 1 år så det är väldigt mysigt, man e ju på samma nivå.. trots att vissa e snart ett och vissa e nästintill nyfödda så.... min vackra skål som jag målade förra gången ska jag ta kort på och lägga in.. vilket mästerverk!! Lova och inte bli avundsjuka för min talang ;)) haha!!

Nä nu ska ja se om ja kan väcka snäckan så hon får testa på skålen och se hur den e att äta ur... säkert extra mumsig..

En dag på jobbet...

Ja igår va det en dag på jobbet för mig.. hmm hade grym ångest och nervös va jag när jag körde dit men guuud va de va kul!! Va grymt impad av mig själv.. Tävlingsmänniska som man e så måste man ju testa sig själv och det är en låda men kommer till sen vänder man och man kan skymta ett hus längre bort.. det huset ska man om man e bra vara vid igen efter 1 timme och 10 minuter!! Tänkte att de går aldrig men jodå!!! 1minut innan så va jag där! Och tänk då på att jag inte kört post på över ett halvår och att det dessutom va reklam!!!! Så grym e ja ;))

Helgen som gick så var det först firande av Johanna i lördags och sen på söndagen firade mina föräldrar rubinbröllop.... Tänk 40 år som gifta!! Vi barn hade ordnat med lite överraskningar till dom.. de blev hämtade kl 10 av oss och sen körde vi en liten tur med dom som slutade på parkeringen utanför kyrkan där de gifte sig. Där öppnades champangeflaskan och efter ett tag så dök vittnena upp som dom inte haft kontakt med på flera år. Det var dagens höjdpunkt!! Sen åkte vi hem till oss och åt middag... en väldigt lyckad dag :))

I tisdags va vi på babycafé i sjöbo. Väldans trevligt det oxå. Elin va sysselsatt i 2 timmar med att kolla in alla andra bebisar.. Så jag tror att även hon tyckte att det va kul. Dax på tisdag igen får se om hon är lika snäll denna gången :)

Och idag är vi lite krassliga.. snoriga och kanske lite feber.. försökte ta tempen precis men då kräkte hon så vi tar det lite senare igen...

Bjuder på lite bilder av en kladdig Elin denna gången.. så underbra bilder!! ;))

image61

image62

What about Brian :(

Asså förra gången va det Joey och innan dess va det Vänner.. VARFÖR???!!! Dom slutar ju sända alla mina favoritprogram *Snyft* och *dubbelsnyft*!!

Min höjdpunkt på veckan har varit onsdagar kl 21 men inte nu längre.. usch va ja tycker det är sorgligt. Och dessutom så va de inget bra slut.. Dom trodde nog (eller hoppades) på att det skulle bli en 3:e säsong för det slutar med att Brian ska snacka med grannen som e kär i honom och sen får man inte veta mer.. Hmm.. Vet inte om ja lyckas somna nu men ja får väl försöka..

Ska JOBBA imorgon.. usch ångrar de bittert redan.. men Jonas hade tydligen klantat till det så ingen kan köra Harlösa så då får ju ja rycka in snäll som jag är... så imorgon hoppas ja att Elin visar de rätta takterna för sin far!!!
Å gud va gott de ska bli och komma hem från jobbet sen.. mysa med gumman kanske kolla lite på tv eller på datorn och bara vänta tills någon ropar att nu ska vi äta... För det är väl så det ska gå till??

Nä nu måste ja i säng, men jag berättar mer om vad som hänt i nästa inlägg.... ville bara berätta hur synd det är om mig att Brian läggs ner... Fast jag erkänner.. Vänner grät jag floder för!!! (på riktigt inte bara som jag skriver...) men Joey och Brian... dom har ändå inte hunnit rota sig....

Nya siffror

Japp nu e de dax igen.. har varit på bvc så jag kan idag lämna nya siffror på lilla hjärtat:

Vikt: 6690 g
Längd: 52 cm
Huvud:42 cm

Hehe hon växer och frodas :) Sen snackade vi mat... va ju på smakis utbildning förra veckan och har efter det börjat så smått med smakis portioner.. kan väl säga att det går sådär.. mest spott och fräs men det går :) Började med potatis.. BLÄ!!! Nu kör vi morot.. sådär och idag testade vi lite gröt på kvällen de va det bästa hittills.. Hon e så duktig!!

Imorgon ska vi och passa busfröna i Hbg. Och vi ska även passa på och träffa Nettan och Hanna.. Sist vi träffa dom va väl när Hanna va typ som Elin e nu... och de e ett tag sen :))) Ska bli skoj!!

Nä nu ska ja spela lite wow annars sticker väl Jonas ifrån mig imorgon annars när inte ja e hemma... hmmm...