Kan ju passa på å uppdatera...

...när ja ändå inte klarar så mycke annat. Fick min lilla spruta igår. Efter många om och men och snack med barnmorskan så blev det till slut ett stick i armen. Och inatt har ja knappt kunnat sova.. sen i morse vaknade ja alldeles svettig med lite feber och en enorm huvudvärk, så idag har det blivit sängen för hela slanten.. Nu mår ja till viss del bättre.. huvudet kan hålla sig i form me konstant intag av smärtstillande och febern tror ja är borta.. De som sitter i än är den förbaskade armen.. svårt å lyfta den för högt så de e bäst att den bara får hänga å slänga ett tag till... Men ja ångrar inte ett dugg mitt beslut!! Fick ett samtal från Jonas direkt på morgonen där han berätta att det på hans jobb fanns 2 beräftade fall av svininfluensan.. så nu e de bara å hoppas att Jonas inte är smittad å att han inte smittar mig de närmaste dagarna innan sprutan verkar eller värsta senariot att lillan blir smittad!!!

Vi va å bada med Elin i helgen som gick.. Jonas trodde att hon skulle tvärvägra, men ja hoppas ju på att hon blir ett vattendjur precis som sin mor.. Och mycke riktigt!! 1½ timme nonstop sen fick vi tvinga upp henne ur vattnet när vi såg att hon frös och våra fingrar va alldeles skrumpna. Så de gör vi om - till Jonas stora förtjusning :P Hahaha!! Han å smulan tillhör en liga för sig i den här familjen.. båda e rädda för vatten =) Får väl se om han får en medlem till i sitt "vägra vatten lag" när Junior ploppar ut..

Helgen som kommer blir det firande av papsen och förhoppningsvis ska vi väl få in trädgårdsmöblerna me.. känns inte riktigt som de blir mer sittande i dom i år... Men var tar tiden vägen?! Så mycke man planerar å hinna med och sen vips så e tiden väck..

Nä nu får ja kanske tänka på å laga middag... Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback