V 33

Japp den veckan är vi inne i nu i graviditeten.. läste lite i vänta barn boken som vi fått på mvc.. Där stod att en normal födsel inträffar nångång mellan 3veckor innan beräknat datum till 2veckor efter!! Shit sa ja till Jonas då e de ju bara 3 veckor kvar.. Så igår - för att inte va helt ur fas om de skulle hända nåt så börja ja packa ihop bb-väskan.. man kan aldrig va nog så förberedd :P Problemet är bara att Elin oxå är bebis när hon ska "hjälpa till" - hon snor alla bebisgrejor å kallar dom för hennes.. Lite svårt å förklara de där...

Melodifestivalen i lördags då... NÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Fy va kass.. Vi va visserligen hos Tobbe och Martina för att fira Tobbes födelsedag så man hörde kanske inte så bra, men har en känsla av att de inte gjorde så mycke.. FY PI BLÄ!! Hoppas innerligt att de blir bättre på lördag när vi ska in å kolla på den (eller ja genrepet..) Sen efteråt så vankas de god middag med vänner hos underbara Thomas som bjudit in oss!! Ska bli en riktigt mysig och skoj lördag!!

Har så mycke planer i mitt huvud på vad ja skulle vilja göra med källaren bla.. men fasiken ja kommer ju ingen vart.. Orken tar slut på noll tid och ja vågar inte lyfta en massa.. Men även de ska väl ge med sig med tiden hoppas ja..

Nä nu får ja kanske sätta igång å göra nåt innan de e dags å hämta lillan igen (å innan dess ska ja ju hinna me en middagslur me.. tufft liv :P haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback