Rädda din favorit i asken..

Gå in å rösta på http://www.raddajulen.nu/ å rädda din favorit i alladinasken..

Ännu en vecka...

Ja å ännu en sjukskrivning... Legat med migrän hela veckan. Försökte jobba i tisdags.. va på jobbet iaf men spydde väl 3 gånger å inga piller hjölpte.. sen har ja legat på förmiddagarna som en dö gris i sängen sen framåt eftermiddagen piggnar ja till och på kvällen e de oftast ok.. Helt sjukt!! Å likadant varje dag - så idag blev de ett nytt besök hos min käre läkare Björn (som för övrigt börjar känna igen mig nu...) Och nya tabletter ska provas å en veckas sjukskrivning på de.. Hoppas innerligt att de hjälper!! Ja vill inte må dåligt i 20v till innan de e dags å krysta ut den lill*... De e jobbigt nog me foglossning å att man e fet som en ko!!

Men annars så mår familjen bra... både Jonas och jag är besprutade, nu väntar vi bara på att lillan också ska få sin.. å ja tror de e om 2v eller nåt..

Helgerna rullar på snabbare än snabbast fram till jul.. fattar inte hur vi ska hinna me allt!! Nån som vet var man kan köpa lite tid?! Nä de blir väl som vanligt att bara hälften blir gjort men de lär väl bli jul ändå.. Ska ju trots allt inte fira någon jul hemma i år.. Lillejul e hos mams å paps, julafton kör vi upp till Gbg men åker hem igen på juldagen så vi får nån dag hemma (plus att nån tjatar om rean :P haha)

Kan inte låta bli..

Stal denna från Lindas blogg men den e så klockren - speciellt för en Nalle Puh älskare som mig =)
Alla har de svårt på sitt sätt i dessa svininfluensatider...Kan ju passa på å uppdatera...

...när ja ändå inte klarar så mycke annat. Fick min lilla spruta igår. Efter många om och men och snack med barnmorskan så blev det till slut ett stick i armen. Och inatt har ja knappt kunnat sova.. sen i morse vaknade ja alldeles svettig med lite feber och en enorm huvudvärk, så idag har det blivit sängen för hela slanten.. Nu mår ja till viss del bättre.. huvudet kan hålla sig i form me konstant intag av smärtstillande och febern tror ja är borta.. De som sitter i än är den förbaskade armen.. svårt å lyfta den för högt så de e bäst att den bara får hänga å slänga ett tag till... Men ja ångrar inte ett dugg mitt beslut!! Fick ett samtal från Jonas direkt på morgonen där han berätta att det på hans jobb fanns 2 beräftade fall av svininfluensan.. så nu e de bara å hoppas att Jonas inte är smittad å att han inte smittar mig de närmaste dagarna innan sprutan verkar eller värsta senariot att lillan blir smittad!!!

Vi va å bada med Elin i helgen som gick.. Jonas trodde att hon skulle tvärvägra, men ja hoppas ju på att hon blir ett vattendjur precis som sin mor.. Och mycke riktigt!! 1½ timme nonstop sen fick vi tvinga upp henne ur vattnet när vi såg att hon frös och våra fingrar va alldeles skrumpna. Så de gör vi om - till Jonas stora förtjusning :P Hahaha!! Han å smulan tillhör en liga för sig i den här familjen.. båda e rädda för vatten =) Får väl se om han får en medlem till i sitt "vägra vatten lag" när Junior ploppar ut..

Helgen som kommer blir det firande av papsen och förhoppningsvis ska vi väl få in trädgårdsmöblerna me.. känns inte riktigt som de blir mer sittande i dom i år... Men var tar tiden vägen?! Så mycke man planerar å hinna med och sen vips så e tiden väck..

Nä nu får ja kanske tänka på å laga middag... Tjing!


Första UL

Idag va de äntligen dags för ultraljudet och som ja skrev innan så har man ju dom mest knäppa ideer för sig innan man äntligen får se att allt är bra. Och oj va vi fick se!! Helt underbart! Denna gången va de så tydligt.. man såg klockrent att de va en bebis.. den både hicka, sträckte på sig, rulla runt och vicka på tårna... helt magiskt!! Men med tanke på att Elin va så lugn i magen så kan man ju tänka sig vilket vilddjur som kommer ut denna gången.. ojoj..

Sen i kväll så va de ju dags för Ullared på tv.. och ojojoj va ja skratta!!! Vilka sköna människor dom hittat!!! Underbart!! Hahaha!! Ser framemot en ny skrattfest nästa måndag =))

Nu ska ja njuta av å veta att ja har en levande bebis i magen =)) Tjing!!