Välkommen lille Sam!!!!

Ja så har äntligen Elin drömprins kommit till världen... haha ja hon får väl bestämma själv när hon växer upp, men nu bestämmer mor änsålänge... Johan och Cicci har äntligen blivit föräldrar till en liten pojke som ska heta Sam. Fick kort på mobilen och guuuud va han e söt. Massa hår och ja måste säga att om en bebis kan se  vuxen ut så e de precis va han gör.. Inte skrynlig och så.. Grattis till ert lilla barn vänner!! Vi längtar efter att få komma och pussa på honom. Vi ska bara bli friska först....

Japp så va hela vår lilla familj kraslig... Ja började med min förkyldning och givetvis har snuttan åkt på snuva, hosta och rinniga ögon :((, men hon har ingen feber och är pigg å glad ändå så hon lider nog inte lika mycke som ja gör över att se henne så.. Stackars liten!! Sen inatt så började Jonas hosta och hålla på, så idag håller han sig på jobbet med hjälp av panodil... får väl se hur han mår när han kommer hem.. Vi skulle egentligen gått på bio idag och kollat på Pirates me hunken Johnny... Men ja får väl dregla en annan gång istället..

Ja kom helt av mig av glädjebeskedet!! Ja som skulle göra så mycke nu får vi väl se om ja kan återuppta städandet efter detta... hehe.. Skönt å alltid ha nåt å skylla på.. ;)

image33

Skönt och ha kusinerna med sig i sängen när man e sjuk :)))

Magiska siffrorna..

Ja så har vi varit på läkarbesöket.. Gick på 10 minuter, stressigt värre. Men ja hann ställa mina frågor och Elin blev undersökt.. Plidan på kinden är ingen hormonplida, men han kunde inte heller säga vad det va utan det fick framtiden utvisa (tror att det kommer till att bli en leverfläck av det eller skönhetsfläck som vissa kallar de, dock inte ja som har en egen..), Märket på foten kommer att växa bort med åren och naveln satte dom nån salva i så den skulle sluta vätska sig. Naveln kunde av denna salvan bli lite svart!! Men gumman hon är frisk i övrigt och ojoj va hon vuxit! Inte konstigt att stl 50 sitter slimat på henne nu :)
Sen frågade läkaren om Elin ville ha samma husläkare som mig (dvs Björn). Och va tror ni ja svara.. JAAAAA!!! Underbara Björn. Vill ju inte riskera att hon hamnar hos puckot som ordinerar Treo till gravida!!

Och på tal om Treo... Igår åkte första treon ner i glaset och löstes upp bara för min skull!! Men... NÄÄ de va ingen sån upplevelse som ja trodde de skulle va. Men men huvudet hjälpte å de va ju de som va meningen...

Här kommer siffrorna:

Huvud: 39
Längd: 55
Vikt: 4680

Min förkyldning har nu vändt och börjat bli bättre. Hade 38 graders feber i måndags kväll och igår va ja inte heller helt hundra.. sov till kl 12 och hoppades på att få fortsätta sova men det ville inte Elin så då fick vi ju gå upp.. Sen på kvällen va det bättre fast med en grym huvudvärk. Idag e de bara snorigt och huvudvärk.. Så nu har ja fått gnälla lite oxå - SKÖNT!!

Efter midsommar...

Jaha så va Elins första midsommar avklarad. Midsommarafton firade hon hos mormor och morfar medans mor och far va hos Johan och Marina och hade det trevligt. Jag sjöng nog lite förmycke för dagen efter så hade jag väldigt ont i halsen och idag har detta övergått i en rejäll förkyldning.
Midsommardag firade vi mig. Lite bättre väder men inte så det kunde bli trädgårdskalas tyvärr.. Men vi fick plats ändå.. Lite trångt kanske men men..

Idag har vi varit på föredrag hos en barnpsykolog.. vet inte riktigt vad hon hade fördrag om för ja lärde mig inte så mycke, men det kan ju oxå bero på att hjärnan e full med snor så inget fick plats..
På onsdag är det dax för besök hos barnläkaren. Så ja återkommer med de nya siffrorna och sen även om allt e ok, men det tror ja att de e... Har dock lite frågor till honom - plidan hon har på kinden, naveln som fortfarande vattnar sig och födelsemärket på foten som har blivit kanonrött.. men detta är säkert bara småsaker men man vill ju ändå veta. Så ja återkommer.

Så länge kan ni ju njuta av hur fina vi va på midsommarafton ja å lilla Elin :-))

image32

Glad midsommar!!

Hej alla glada... Vill bara snabbt önska er som flitigt läser vår blogg en riktigt Glad midsommar!!

Idag ska Elin till mormor och morfar och vi ska på midsommarfest hos Johan och Marina. Och imorgon så blir det födelsedagskalas för mig eftersom det inte blir något med det idag.. gör ju iofs inget eftersom det regnar ute.. blir förhoppningsvis lite bättre imorgon..

HA DE GOTT OCH LÅT DE INTE BLI EN ALLT FÖR BLÖT MIDSOMMAR (på insidan.. utsidan kan man ju inte göra så mycke åt ;))

Nya bilder...

Har suttit här och skrivet så fint om allt som vi gjort under den senaste tiden... Detta 4 gånger så nu orkar ja inte mer.. Bloggen bara jävlas med mig och suddar ut allt när ja ska förhandsgranska så nu blir det bara bilder med lite text till...

image29
En liten Elin som njuter som bäst!!

image30
Jonas fixar i trädgårdslandet.. lägger stengångar mellan varje "avdelning"

image31
Denna klänning är 27 år gammal. Det är min första klänning och den jag åkte hem från bb i.. Rätt så häftigt att jag har sparat den och att den är i ett sådant skick att min dotter kan använda den :)

Bvc-besök

Idag har vi varit hos snälla distriktsköterskan Britt-Marie igen!! Underbar människa tycker både ja och Elin. Hon e så "mjuk" och verkar verkligen bry sig om både mig och Elin hur vi mår och sen kommer hon ihåg oss. De e inte alla som gör de, men hon kommer ihåg såna "enkla" saker som att vi hade bott i gbg innan... Inte så märkvärdigt kanske men de känns mer personligt...

Ok här kommer dom magiska siffrorna för dagen...
Vikt: 3950 g
Längd: 53 cm
Huvud: 38 cm

Och eftersom allt e som de ska och snuttan mår bra så ska vi inte tillbaka förrän den 27 när de e dax för ett läkarbesök...

På onsdag e de dags och fira med tårta - då e Elin redan en månad. Helt sjukt va tiden går!! Nog för att de känns som om de kunde va längre sedan med tankte på hur bra ja mår. Tror ja hoppas på snitt nästa gång med för det blir minst en liten till.. Får man så här snälla varje gång så kan vi nog producera ett helt fotbollslag utan problem ;-)
Får väl bara se till å bygga ut lite...

Tidningen

Vi var i tidningen i helgen... Här e länken...

http://www.ystadsallehanda.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070602/BB/106020459/1752/FAMILJENBB


Ett år går såååååå snabbt!!

Japp för ett år sedan så satt ja hos frisören ihop med Lotta, Johanna och Josefin. Helt sjukt va tiden går. Då va man lite smått nervös, dock inte lika nervös som min kära make. Han hade varit coollugn hela tiden innan men på dagen d så va de han som va den som tog över det nervösa. Skönt!! Hehe. Underbar dag va de iaf och för att inte tala om resan till Sorrento efteråt... gud va man längtar tillbaka. 2 veckor av bara lyx å superduper god mat, vilket märktes när vi kom hem, de man lyckats gå ner innan bröllopet hade man lätt gått upp och lite till..

Idag ska vi lämna Elin till mormor och morfar sen får vi väl se vart vi ska ta vägen. Tanken va en rundtur i skåne med picknick och mys, men vi får väl se vad väderet tillåter.. Kanske blir de en mysig lunch och bio istället!! Dregla lite över kapten jack sparrow.. hehe..

Elin hon växer och frodas. Imorgon e de dax för bvc igen så då får vi väl se vad hon säger men gumman hon mår bra som sagt och sover från kl 23 till ca kl 6 så de e så underbart och nu på helgerna så tar jonas henne så ja kan få sova lite.. han har sina sidor ;))
Elin har nu kommit på hur hon kan rulla över på sidan.. Häftigt och hur snabbt hon gör framsteg.. hon har dock inte kommit på hur hon ska rulla tillbaka till ryggläge igen..


Underbara Sorrento, fast denna bilden e tagen på capri..
image20


Denna bilden tycker ja e så cool.. Duktig hund som kan skriva och dessutom på engelska.. :)
image19