2 månader...

Ja tiden går så jäkla fort! Idag fyller lillsnäckan 2 månader. Detta ska vi fira med att Jonas går på semester och med lövbiff och bakad potatis... Och Elin med en flaska ersättning :-)

Veckan har varit hektiskt värre.. inte hunnit med hemmet alls denna veckan å idag skiter ja i de.. hehe.. Började med att Josefin och Johanna kom hit i måndags. De åkte tåg för första gången själva ner till Lund och sen hämtade vi dom där. Och sen åkte vi till Burlövs center eftersom väderet inte tillät så mycke annat. Och va kul de e med barnbutiker... haha!! Exit hade 30% på allt i butiken så ja va ju tvungen till att shoppa lite..
Tisdagen va lugn, satte ihopa trädgårdsmöblerna som ja fick av Jonas i födelsedagspresent...
Onsdagen va ja på efterkontroll och japp ja blev godkänd!! Sen va det marknad, men Johanna blev dålig så det blev inte så mycke marknad för henne tyvärr. Jonas och jag åkte ner senare på kvällen. Mysigt med marknader men man tröttnar redan efter 2 rader... Strumpor, tshirts, strumpor, tshirts, strumpor, tshirts..... Ja ni fattar.. Den nya inneprylen i sommar är domhär plasttofflorna och sen pins som man kan sätta i hålen på dessa...
Igår körde vi upp J och J sen va vi på Väla, Familia och City Gross och fy hundan va de regna!! Blev helt genomsura bara av att gå från entren till bilen.. inte så jättekul, men Elin fick kläder igen!! Ett joggingställ med Nalle Puh av mig och gröna byxor och klänning av mormor på 2 månaders dagen :)

Idag så bara slappar vi.. Elin ligger i soffan och myser och bara tycker att livet e underbart ser de ut som och jag.. ja ja bloggar ju.. :)

image36
De finfina inköpen sen igår.... Det gröna från mormor...

image37
Möblerna på plats. Saknas bara dynor... med på bilden är Johanna och mamsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback