16 dagar..

Jaha va tiden går fort.. Man hinner inte riktigt med ;-) Idag är lilla hjärtat 16 dagar.. Kan knappt fatta de. De kläder som hon fick på bb och som va lite stora då sitter idag kanon. Hon börjar bli stor! Hehe.. På torsdag e de dax att mäta och väga henne igen så då får vi se exakt hur stor hon har blivit. Men äta de kan hon.. ojoj vilket matvrak!! Lik sin far :)

Igår badade vi för första gången och folk säger att barn inte tycker om och bada de första gångerna.. pytsan.. Elin fullkomligt älskade de!! Hon sa inte ett knyst utan hon såg bara så jättenöjd ut.. Hennes ansiktsuttryck gjorde att man blev varm i hela kroppen.

Idag har vi suttit i bärselen för första gången och oj va de va spännande!! Då kommer man ju mycke närmare alla sakerna. Och hon är mycket mer vaken nu än hon va bara för 3-4 dagar sen... Helt underbart!! Va på bb idag för att bli fotograferade till tidningen.. Hmm inte utan att man längtar efter en till redan :) Fast vi har väl så det räcker ett tag framöver trots allt.. Tror ja haft de väldigt lätt med mitt snitt.. De fllesta verkar så förvånade när ja säger att ja mår bra. Det enda som e lite jobbigt för mig är brösten.. men de hade ja liksom haft ändå.. oavsett...

Ja livet som mor kan inte va bättre... :)

image14

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback