Påsken 2008

Ja så va denna låååånghelg över.. och de snabbare än snabbast.. Full fart från skärtorsdag till annandagen..

Torsdagen firades med påskfest hos Thomas. Alltid lika trevligt!! Tyvärr så va det en viss Jonas som efter ett toabesök kom ut och sa att "ja vet inte om ja somna på toa.. ska vi åka hem??" Så lite förtidigt enligt mig åkte vi hem.. Men tack för en supertrevlig kväll Thomas!!

Fredagen va vi hos min kusin och firade hennes födelsedag. Trevligt även detta.. Inget party party men lugn middag och en ruggigt trött Elin.. Hon hade ju sovit hos mormor och morfar på natten och det verkar som om dom haft party dom me för sliten är bara förnamnet av vad hon va... Så det blev en rätt tidig kväll..

Lördagen va det dags för påskbrunch hos familjen Magnusson. Så himla trevligt initiativ!! Älskar din spontanitet Cicci =)) God mat i underbara vänners sällskap. Hur kan man bättre fira påskafton??
På kvällen förvandlades vår källare till spelhåla igen.. De 3 J:na kom på besök och det va full fart!! Spelade OS på ps2 och guud va ja suger!! Inge bra på de där...

Söndagen... Brunch hos mams och paps... Mysigt och god mat... Lugn eftermiddag..

Igår va jag och tränade och sen va det lite städning inför nya veckan.. Och bakning... Skön dag..
Lillan va helt slut men det har varit tuffa dagar.. Ni förstår att sova borta e inget som hon vill... man kan ju missa något och tänk om vi skulle lämna henne.. nä det är bättre å plåga sig..

image99
Full fart framåt!!
image100
Lycklig och snorig...
image101
Påskharen kom på besök på påsaftonsmorgon...
image103
Trött men glad åt sin nya telefon...
image104
Hmm.. vem hinner först??
image105
Äldst kör =)) Sam han bara njuter.. haha...
image106
Såhär trött är man efter allt påskfirande =)) Gullunge.. Hon somna verkligen när hon åt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback