2009

Japp så har detta året satt igång och vad kan man ha för förhoppningar om detta året... mja dom håller ja nog för mig själv ett tag till :P Men det är klart att det blir aldrig som man tänkt sig!!! Åter på jobbet efter sjukdomarna som var.. iaf 2 dagar - fre förra veckan å mån denna, för nu har ja semester =) Fram till den 26 januari är jag ledig!! Så skönt! Ska börja skola in Elin på dagis på måndag och det är sjukt spännande då ja tror att hon kommer tycka det är toppen!

I måndags var vi som traditionen säger... hos R&Å i Helsingborg. Det är verkligen jättetrevligt! Hela familjen samlas och det bjuds på sommarmat!!! Efter all julmat som man just nu bara kan spy på så är en macka med matejsill, potatis och gräddfil till förrätt, grillat till varmrätt och glass med varma bär till efterrätt inte helt fel!!! Just detta med grillat på 13afton är superb!!
Min brorson är grym så ni vet! Han är nu mer Helsingborgsmästare och inte nog med det.. han gjorde avgörande passningen!! Oj va stolt faster kan vara!! =)

Annars vad har hänt? Inte mycke.. pulkaåkning och snögubbsbyggande..och idag en tur till Nova.. Ja de e nog de som hänt... Jo sen har ja sett färdigt s3 av prison break me.. den e grym!!! Nu ska ja bara komma ikapp på s4 me så kanske man kan följa den på tv snart.. haha!!

Ha en skön fredagskväll!!


Taktikgenomgång


Oj va de går!!


Sista knappen på plats =)


Fika på Åhlens...skönt me soffa..


Nu åker vi hem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback